Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiher

ona , on i glupi ja

Polecane posty

Gość wiher

jestem zakochany w dziewczynie ktora jest juz zajeta ,jest w zwiazku z moim kolega,w sumie kolega brata ale niewazne nie jest z nim szczesliwa , widze to i czuje kiedys wydawalo mi sie ze ma cos do mnie ale widocznie sie pomylilem a nawet jesli tak bylo to nie bylbym na to gotowy nigdy nie mialem dziewczyny nie wiem jak to jest ,balem sie jej i spotkan z nia. okazalo sie jednak ze kiedy mi sie tak wydawalo ze ona na mnie leci ( pisalismy ze soba glownie) to ona zaczynala byc w zwiazku z tamtym.i wyszedlem na durnia bo dziewczyna jest mila ,sympatyczna i kochana,a przyjazn z nia jest ciepla. dzikus byl ze mnie. teraz widuje ich czesciej ,wszystko sie we mnie przewraca,staram sie jej uniakac ale nie zawsze wychodzi bo kiedy jestesmy sam na sam to mam ochote jej to powiedziec ( nie powiedzialem do konca,zaczalem unikac a jak pytala to nie odpisywalem wiec w koncu pomyslala pewnie ze mam ja w dupie ,troche z dystansem do mnie podchodzi teraz) no i sprawa jest taka ze jest mi kurewsko z tym zle i chcialbym sie odwazyc,ale nie wiem jak i po co sa ze soba poltora roku ,wydaja sie szczesliwi ale wiem ze ona nie jest do konca taka zadowolona jak on. i co kurwa zrobic jak i tak zle i tak niedobrze ? ? ?

Gość fdaskljsdhgmkfghjkl
Powiem tak jak mawiała moja babcia: SAM NIE WIESZ NA CZY CI DUPA JEŹDZI:P Pogadaj z nią, a nie smęcisz bez sensu...

Gość kasiek88888
powiedz jej o tym po prostu, woz albo przewoz... dowiesz sie na czym stoisz, nie mozesz sie zadreczac i zyc w niepewnosci :( wiem jak to jest ehhhśś

Gość wiher
pogadaj pogadaj to dziewczyna innego faceta ktorej namacilem w glowie a teraz co mam jej wyskoczyc z "kocham Cie" ja sie pytam jak to zrobic o ile zrobic zeby nie bylo calkiem z dupy

Gość kasiek88888
k*rwa zalezy ci na niej czy nie?!?!?! pier**** to co bylo, wazne co jest teraz i co czujesz w tej chwili!!!!! jak to zrobic jak to zrobic? normalnie a jak? spotkac sie i wyjasnić co do niej czujesz... ile masz lat w ogole coo?? zrob to co ci mowi serducho jarzysz? :P

Gość jezu jakie smęty

Gość kasiek88888
to wyjdz jak usypiasz :]]]]

Gość wiher
serce mowi idz ,zadzwon ,powiedz ale to bedzie tylko fakt ze sie dowiedzial bo jestem za marny zeby sie o nia ubiegac ,boje sie jak ciota a co moj wiek prawd e ci powie,nie jestem srylem z podstawowki mam 22 lata i nasrane w e lbie ale to juz inna sprawa

Gość kasiek88888
ale czego sie boisz? ze cie wysmieje? ze odejdzie bez slowa? ze powie"zostanmy tylko przyjacoilmi"? bla bla bla? nie przekonasz sie jak tego nie zrobisz, bo sie wkurze zaraz i sama jej napisze hehehehe wez sie w garsc czlowieku , jak cie oleje to kit jej w oko, na swiecie jest tyle kobiet ze uuuu znajdziesz swoja ksiezniczke a biorac pod uwage fakt ze za kilak lat na swiecie na 100 mezczyzn bedzie przypadalo 106 kobiet jest troche pocieszające nie sadzisz??? ;D i nie pekaj ;D

Gość wiher
kasiek ty niedobra jestes wiesz :D ? ale dzieki za rade i kopa w dupsko ,jutro sie dowiem ale czegokolwiek nie powie i tak bede dumny ze sie odwazylem

Gość kasiek88888
i dobrze ;D a ze niedobra jestem to wiem ;) ale ciesze sie ze cie zmotywowalam ;d a teraz moze ty mi doradzisz w pewnej sprawie... opowiem w skrocie: mam 19 lat, jestem ladna, lubiana i takie tam pierdoly ;P poznalam kolesia ktory przez jakis czas probowal sie do mnie dostac ale nie udawalo mu sie bo go zwodzilam ciagle ;/ kiedy juz podalam mu swoj nr tel i mielismy sie spotkac ( a poznalismy sie przez internet.. wiem wiem glupie to i zalosne ale co ja poradze na to :() to odmowil spotkania bo cos tam mu wypadlo i nagle przestal ze mna gadac na gg, zadnych smsow zadnego sygnalu na komorke :D czuje sie oszukana ku*wa mac ;/ moje zycie to ciage porazki ;d;d;d;d az sie plakac chce ;/;/;/ ps. mialam tylko 1 faceta :] ktory nota bene zdradzil mnie 3 razy....

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ale się dobraliście, możecie sobie razem posmęcić :classic_cool:

Gość kasiek88888
zawsze sie najdzie ktos, kto pier*** od rzeczy i musi nabałaganić na forum ;/ nie mozna w spokoju sobie pisac postow? ludzie z buszu ejstescie?? ja pierd.... rece opadają ;/

Gość wiher powiem tak
Jeśli tamten jej koleś jest od Ciebie wyższy i fizycznie ma przewagę nad Tobą to NIE MASZ SZANS !!! To oczywiste że laska będzie wolała być z kimś wyższym, lepszym, który ją fizycznie zaspokoi !!!

Gość adamsss
Ja też bylem w podobnej sytuacji, teraz trwa jakby druga jej faza.. Kocham dziewczyne która ma chłopaka od 10 lat :) rok temu zauważylem że nie jest z nim szczęsliwa - to tylko przyzwyczajenie + szantaż psychiczny z jego strony że jak z nim zerwie to on sobie nie poradzi bla bla bla.. Nie moglem myslec o niczym innym jak tylko o niej wiec zdobylem sie na rozmowe o tym co czuje :) okazało się że ona też cos czuje do mnie!! wiec oplacalo sie zebrac się w sobie i powiedziec o swoich uczuciach.. ale teraz UWAGA - od roku dziewczyna stara sie zerwac z tamtym i nie potrafi :( za duzo wspomnien.. a ja nadal nie potrafie myslec o zadnej innej jak tylko o niej!! Zaznaczam ze jej chlopak mieszka 400km od naszego miasta wiec widuja sie tylko raz na 1/2 tygodnie a ze mna spedza wiecej czasu.. najgorsze jest to ze ona sama nie wie czego chce i co ma robic :( nasza historia jest dluga i ciezko ja tak opisac na forum ale jeden z niej wniosek! jezeli cos czujecie to nie warto sie zastanawiac tylko dzialac i walczyc o swoje przekonania!!!!! Ja juz rok walcze i chyba nie przestane.. sa chwile ciezkie i te szczesliwe.. ale mam nadzieje ze bedzie warto :)

Gość wiher
kasiek no to sobie daj z nim spokoj,sory ze ci to mowie ale on sie rozmyslil ,zdarza sie bylas niedostepna zwodzilas to chcial,ale jak ty juz chcesz to cos podejrzanego'w sumie to moze tez taki niesmialy jak ja ze panikuje jak laska chce naprawde ,napisz mu cos i zobacz jak sie rozwinie

Gość wiher
adamsss i huj ,ja chce zaryzykowac i zaryzykuje,robi niedlugo grilla ( ona) i jak mnie zaprosi to poobserwuje ich bardziej dokladnie i jak bedzie srednio to na drugi dzien wkupie sie w laski i powiem jej wszystko

Gość ale co ty wihrze
osiagniesz wyznajac jej to,politowanie w e wzroku ? czy focha ze mącisz jej w głowie?

Gość wiher
to wlasnie osiagnalem :(