Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona.ja.

czy oni czasem sie zmieniaja??

Polecane posty

Gość zagubiona.ja.

czy facet ktory pieprzy panny na lewo i prawo ktoremu matka wmawia ze nie nadaje sie do zwiazkow ma w ogole szanse na związek? warto czekac i rozmawiac o tym co sie dzieje w jego zyciu, ze sypia z dziewczynami na ktorych mu nie zalezy? kiedys byl inny, mial dziewczyne, byl bardzo zaangazowany i to miala byc ta na cale zycie, ale go zostawila. zostawila go jakies 4 lata temu. on jeszcze nie do konca wie, czy jest we mnie zakochany i czy na pewno chce byc ze mna. ale rozwaza taka mozliwosc (wszystkich naookolo to dziwi ze w ogole rozwaza) jednoczesnie nie przerywa zaliczania panienek. niby mu wolno, nie jestesmy razem, niczego sobie ie obiecywalismy, ale czy warto zaufac komus takiemu? znacie jakies na pierwszy rzut oka beznadziejne przypadki facetów męskich ku..w, którzy jednak sie ustatkowali? czy raczej mam gościa spoliczkować i od owych kur..w powyzywać? kocham go niestety ale sa pewne granice wyrozumialosci.

Gość zagubiona.ja.
up.

Gość madziaaaaaaaaaaaa
wiesz mi sie wydaje ze jesli go kochasz to powinnas z nim pogadac musisz Ci przedstawic czy chce z Toba byc czy nie to ze nie jestescie ze soba nie znaczy ze on moze sie tak zachowywac bo jednak w jakis sposób myslicie o sobie Moze jest tak ze on sie teraz boi powaznego zwiazku moze czuje sie zraniony a takie skoki raz w jedna raz w druga traktuje jako czysta zabawe ale nie jestem do konca przekonana ze jest mu z tym dobrze Pogadajcie albo tak albo tak bo bedziesz cierpiala pozdrawaim

Gość chelka
no wlasnie on te granice ma najwyrazniej w dupie.