hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 ale ja nie mowie o forum :D kulaj - tez fakt, najpierw jeczenie, ze bez pary, potem, ze bez dzieci i tak dalej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Kulaj czukerek-dokłądnie,to jest chore,zaspokajanie potrzeb innych. Nawet kupujac samochod myslalam,ze nie moge kupic 2 osobowego bo przeciez jak trzeba bedzie kogos podwiezc czy coś.. wiecej niz 1 osobe,a jak rodzicow gdzies podwiezc,czy odebrac brata z dziewczyna.. uszczesliwianie w pewien sposob kogos a nie siebie samego,chore choc inni mysla inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 zobaczcie jak są traktowane osoby bez pary np po 30. babki to już stare panny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 -x- nikt mi nie moze czegos nakazac i to w sobie lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Kulaj.. dajmy na to taka typowa Bridget Jones? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 tak, w dodatku zdesperowana ale ja już widzę ze teraz dużo dziewczyn mając 20 lat a nawet 19 boi się ze nie znajdzie sobie drugiej połówki i będą starymi pannami. nawet rodzina naciska zeny sobie juz kogoś znalazły:O wg mnie to jest chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 bo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 _x_. no i chociaż tu się zgadzamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 zycze snów o miłości (albo i nie) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelkaaa333 Napisano Sierpień 10, 2007 naprawde super film! zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=o6WgTswEM7g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach