Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLGA z gm.sejny

czy każdy chlop w związku wali i przy tym ...

Polecane posty

Gość OLGA z gm.sejny
no kilka lat już, ale z 1,5 roku jest coraz gorzej.

moze daj mu jakos do zrozumienia, zeby go postraszyc, ze jak sie nie zmieni, nie popracuje nad tym, to znajdziesz sobie kogos na boku albo odejdziesz, moze wtedy zacznie glowkowac troche co wyprawia.....

Gość OLGA z gm.sejny
na początku to zawsze mowil,że uwielbia sex ze mną. Zresztą nawet niedawno mówil,że tylko ze mną ma taki sex ze swoich marzeń. Extra. Z których marzeń ? O czym marzyl ? o 2 min ?

Gość OLGA z gm.sejny
Nieraz ubieralam się sexi, prowokowalam. Kończylo sie jak zwykle. Dopadal mnie. Na lóżko. kilka minut i po wszystkim.

Jezusku co to za chlop jest wogole? Samolub jakis czy co? Porzadnie Go w dupe kopnac, bo to chore jest1 Wjego facet ma ciagle chetke i z checie by chcial nawet ze 3 razy dziennie a jeszcze jak Go koieta podnieca to ho ho... a On co? Normalnie sie wierzyc nie chce... Wspolczuje ze szczetrego serca... Ty tez masz prawo do przyjemnosci!!

Gość OLGA z gm.sejny
Zdarza się sex dlugi raz na pól roku jak jest BARDZO pijany, ale wtedy to jest aż za dlugo :) 2 godz :( Może coś w tym jest. Może za bardzo podniecam a,że narzekam to postanowil sam sobie radzić zamiast potem sluchać. Eh, ten związek normalnie wykończy mnie nerwowo.

Gość p1234
może zamiast robić mu o to wyrzuty o to ( bo sama mowisz ze to nic nie daje) to jesli on przyjdzie padniety po pracy to ty połóż się koło niego...nawiazcie taki kontakt ze soba pogłaskaj go po głowie.. dotknij po policzku... on zasnie..badz miła i nie rob wyrzutow..sproboj takiego sposobu a nie tylko wyrzuty.. może on jest zmeczony wyrzutami .. zobaczysz co z teog wyjdzie . skoro on mowi ze nie moze byc tak jak na poczatku to ty sie postaraj zeby było lepiej.. czasem to kobieta musi działac zeby facet nie myslał ze on ma zawsze wsyztko robic :)

Gość OLGA z gm.sejny
Robilam już to co piszesz :) I czule slówka i wyrzuty............. wszystko już było.

Gość p1234
nie mi chodzi o to zebys ty kładła sie koło nieo...nie raz..nie dwa..tlyko cały czas..bez zadnych wyrzutów..( z tym chyba dasz sobie rade przez kilka dni- choc ja osobiscie mam z tym czasem problemy:) )on wkoncu to doceni zobaczysz..tylko nie rob mu wyrzutów.. postaraj sie zeby chcoiaz przez kilka dni było tak jak na poczatku..wez sprawy w swoje rece czasem tak trzeba..ale nie rob mu wyrzutów..bo z tego co napsiałas to moim zdaniem naprawde w duzej mierze chodzi o to... no i oczywscie o podejscie twojego faceta..ale tot rzeba zmeinic.. spróbuj.. nie bedziesz załowac.. jesli jednak to nie poskutkuje..to ja nie wiem co ci poradzic.. zostaje ci albo to zaakceptowac albo o zostawic..a pewnie tego nie chcesz..:(

Gość OLGA z gm.sejny
ale przecież on chce się kochać. Wiem,że będzie się dobieral. Zawsze to robi. Tylko co z tego jak to trwa 2 min ?

Gość _Kwiatek
Odpusc mu troche kobieto... jak ty sie ochlodzisz na jakis czas to on nabierze na ciebie ochoty.

Gość _Kwiatek
on pewnie nie chce cie urazic odmowa. a dodatkowo-po paru latach namietnosc przygasa, ciezko na to rade znalezc, bo wszystko juz bylo-to normalne

Gość p1234
ale może wtedy bardziej sie postara? .. wiesz co ..ale to jest facet ... nie powinnas mu mowic ze jestes niezadowolona bo to trwa 2 minuty.. wpada przez to w kompleksy.. tak mi sie wydaje.. daj sobie na kilka dni spokoj z tym... moze nie oddawaj mu sie przez kilka dni..potem jak to zrobicie. powiedz ze było cudownie.. moze wtedy zaczeni sie strac.. a jesli on widzi ze ty ciagle narzekasz.. to mu sie na pewno nie chce robic nic w tym kierunku.. powodzenia :) i pozdrawiam cie goraco

Gość stokri
facet jest poprostu egoista:o jesli by myslal o twoich potrzebach to by nie konczyl po 2 mi nutach, chce to poprostu najszybciej zalatwic z korzyscia tlyko dla siebie :o

Gość p1234
nie prawda.. dla faceta seks i wsyztkie pieszczoty sa przyjemniejsze kiedy trwaja jak najdłuzej..

Gość _Kwiatek
Pewnie jest do tego przeciazony ta praca jak nie ma sily po przyjsciu do domu. jest chyba za malo asertywny.