Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_90-90

Jak Daleko Błona dziewicza?? ...

Polecane posty

Gość zakochana_90-90

jak daleko znajduje sie blona dziewicza? czy mozna ja przerwać palcami albo tamponem?

Gość błona dziewicza
znajduje się przy wejsciu do pochwy. Można ją przerwać palcami lub tamponem, jak się nie uważa przy używaniu :-p

Gość Jakies 15 km
na zachod od Pcimia.

Gość spoko spoko że hej
Prosto, a za widnokręgiem w lewo :P .

Gość zakochana_90-90
OK po niektorych opiniach moge wnioskowac ze bede potrzebowac mapy i kompasu :]]

Tylko się nie przestrasz. W rzeczywistości bywa z tym różnie. Czytałem nawet o przypadku koniecznej interwencji chirurgicznej. No tak dziewczyna miała że nie dało się w sposób naturalny.

Gość hehehehe...............
ale sciema na tym R-T. wpierw lala jest bez majt a potem je ma :D

Gość znajduje się ona 45 stopni
na północ, i 15 stopni od zenitu na półkuli północno - południowej za zwrotnikiem Raka i naprzeciw wiatru wschodniego, trafisz do niej bez problemu. Jednak najszybciej trafić na błonę w lesie deszczowym w dziupli dzięcioła. Czasem znajduje się też w sreberku świstaka.

Gość na wprost po lewej krzywej

Gość robisz takie błędy misiek
Tam daleko, za górą, za rzeką tam, gdzie mówią "tam daleko" tam, gdzie ptaki zawracają tam, gdzie ludzie się nie znają tam, gdzie cisza jest i ciszą słowa do snu czas kołyszą a jak któreś ze słów mówi że na pewno ktoś go zgubi to mu wątpliwości skraca stwierdzenie: jest tak daleko, że gubić się nie opłaca

Ano właśnie. Różnie to u różnych dziewczyn wygląda. Są takie co mają dziurkę prawie całą zarośniętą, a bywa i tak że są tylko jakieś nędzne szczątki błony. Podobnie jak u facetów jedni mają stulejkę że hej a inni zero problemu. Tak to już w przyrodzie jest podobnie jak nie ma dwóch identycznych twarzy nie ma dwóch identycznych dziurek - i błon również :)

Gość na tym filmie ten
powiedzcie jeszcze gdzie sa wargi stromowe mniejsze a gdzie wieksze? wieksze tam gdzie rosna wlosy? a mniejsze to te co je rozchylila zeby widziec blone?

Gość Alicja 34
a czy błona dziewicza też znajduje się w ustach? tak się pytam bo mama mi powiedziała że na pewno po mnie pozna czy obciągałam czy nie :(

Gość na tym filmie ten
nikt mi tego na zywym manekinie nie pokazal wiec skad mam wiedziec:o a z rysunkow to ja niewiele wiem

Gość Pika__
czy błona odrasta? pytam się powarznie bo jak było w pierwszym komętarzu że można ją przebić palcem to jA SE CHYBA TO ZROBIŁAM ALE NIE JESTEMPEWNA !!!!!!! POMÓŻCIE

Gość ja jestem błoną
Alicja 34 haha, ale się uśmiałam

Gość iwonkancl
gzie dokladnie znajduje sie blona dziewicza bo kiedys sie masturbowalam i weszlo tak ok 8 cm czy blona jest juz przebita ? za 1-szym razem lecialo mi troche krwi bo jak chcialam wlozyc cos dluzszego to strasznie bolalo prosze o odp

Gość BillieJean.
na wałbrzych ;D . jest 2-3 cm. wewnątrz pochwy i dzieli jej przedsionek od wnętrza pochwy... jest w niej mała szparka... prawie wszystkie kobiety ją mają. Przez tą małą szparkę wypływa krew miesiączkowa i wchodzi jeden palec, z dwoma kłopot. 4 palce rozerwą ją na stówę, ale najlepiej seks...

Gość rafi 40
blona musi być na początku bo jest ochrona przed bakteriami i innymi wirusami takimi jak lowcy cnoty to taki koles co na okraglo gada kocham a po sexie z dziewica zrywa lub zdradza z inna dziewczyna -dziewica .wiec dziewczyny nie sluchajcie kogos kto gada kocham a pyta o dziewictwo i wmawia ze nie dziewica jest nie porzamna bo obraza kazda kobiete a moze taki zbok spyta 22 latke czy jest dziewica zalosni debile i teraz kogo to obchodzi jak daleko jesty blona chce tam zagladac upewnic sie czy robi to z dziewica a nie dziewica dla niego nie jest wazna to po co gadA KOCHAM NIECH POWIE PRAWDE ze chce cnoty a nie robi lasce nadzieje ze jest kochana a potem ta placze bo on jej wmawia ze juz jej nie kocha a wiadomo ze nie umie kochac bo chodzi mu tylko o dziewictwo swinia i tyle najgorsi sa 15 latkowie bo rozkochuja 13 lub 14 latki i tez pytaja o dziewictwo 13 latke .wina rodzicow nie pytaja o takie sprawy a potem wpadki sa jak mozna dopuscic zeby sie zakochala nawet taka 15 latka jak ona nie wie po co chlopak gada KOCHAM I ZADEN BEZ SEXU nie wytrzyma pozdrawiam dziewczyny i kobiety poi przejsciach i ze nie wiedzialy po co te pytania