Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

johann 26

czy to prawda ?

Polecane posty

Czy to prawda, ze glównie ladne kobiety lecą na kasę ? bo slyszalem, ze tak. wszedzie sie to przewija. Bogaci maja piekne kobiety, w serialach ( telenowelach ) tez ten motyw sie powtarza, itd. Jesli tak, to dlaczego tak jest ? A jesli nie jest tak, to tez dlaczego tak uwazacie ? Chcialbym aby wypowiedzialy sie tu kobiety ( takze te piekne ) a takze faceci. Chce poznac wasze zdanie na ten temat.

Gość Oj jak niemoralnie
nie prawda. jedne lecą na kase. Inne nie.

Gość truteń88
zależy czy lecą na kase czyli na przysłowiową skóre,fure i komóre ,czy tez poprostu są ładne , wykształcone , same dobrze zarabiają i szukają kogoś kto im w tym dorówna a nie wlezie z gumofilcach do ich domu powiesi kapelusz i stwierdzi że prawdziwego człowieka poznaje sie po wnętrzu a nie po zasobnosci portfela...takie bajki to do ksiązek. Nie te czasy zeby facet był łazęgą-filozofem.Kobiety ładne i mądre nie szukają kasy-przelewającej sie tylko życia na poziomie co najmniej takim jaki same sobie stworzyły a nie bedą zaczynały zwiazku od wyrzeczeń..bo to tylko moze szybciutko doprowadzic do frustracji....obojga

chodzi mi glownie o dziewczyny w czasie studiow albo takie co dopiero zaczynaja pracowac. a co jesli dziewczyna jest piekna ale dobrze nie zarabia. tez szuka kogos na swoim poziomie ? i co z brzydkimi, czy tez leca na kase ?

Gość johann 26 jest brzydki
ale ma kasę :)

hehe, na kasę lecą tak ładne jak i brzydkie - są też takie które na kasę nie polecą. te ładne przy bogatych to raczej kwestia wyboru bogatego faceta. To oni lecą na te ładne które lecą na ich kasę:) Z perspektywy kobiety finansowo niezaleznej powiem natomiast że z tym że facet musi być na tym samym poziomie finansowym za cholerę się nie zgodzę, wcale nie musi zarabiać tyle co ja, nie musi mieć ważnego stanowiska, super samochodu itd. To mogę zdobyć sama, od partnera oczekuje się raczej czegoś na innych płaszczyznach.

nie ma reguly,proste:) Przekonaj sie na wlasnej skorze a dowiesz sie kto w Twoim przypadku polecial na kase:) Ladna czy \"szara myszka\":P

nie jestem bogaty. zastanawiamk sie tylko czy mam sznse byc z piekną dziewczyna i czy to nie sa szanse 1 / 10000000

johann 26 -- nie wiem,nie znam Cie wiec trudno odpowiedziec na to pyt.:) Poza tym nie wiem co masz na mysli piszac \"piekna kobieta\":O Nie znam Twojego gustu:) hehe poza tym kazdy ma inny gust,dla jednych TA laska jest ladna dla drugich inna jest piekna, tak to juz bywa w zyciu,jak by kazdy mial taki sam gust to pozabijali by sie ludzie nawzajem:P

Gość Lola_Psik
Uwierz, prawie wszystkie kobiety leca na mezczyzn majacych pieniadze lub dobry status spoleczny. Zostalo to udowodnione naukowo. I to wcale nie jest tak ze one robia to z jakas perfidia- tak po prostu zakodowala nas matka natura.

to czemu tak wiele kobiet jest w związkach ? przeciez bogatych facetów jest najwyzej kilka % w kazdym kraju

johann 26 to czemu tak wiele kobiet jest w związkach ? heh co za pytanie,.tak saamo mogla bym sie zapytac \"dlaczego tak wiele facetow jest w zwiazkach?\" odp.jest prosta...........bo sie kochaja:) spotkaly sie dwie polowki pomaranczy i polaczyly sie w jednosc :):) Dziwne pyt.zadales

Gość Lola_Psik
Bo wiekszosc kobiet nie ma szans na bogatego faceta(tych jest bardzo maly procent- nie starczyloby dla wszystkich) lub takiego z wysokim statusem spolecznym. To jest tak samo jak z tym ze faceci chca miec super piekne kobiety- jakby mieli do wyboru taka i jakas przecietna to wiekszosc wybralaby ta piekna. Poniewaz malo jest pieknych kobiet, a tych przecietnych sporo- to wiekszosc facetow ma przecietne kobiety.

chyba masz jakis problem z tego co widze,jakis kompleks na temat pieniedzy :O

tak mam kompleks malych zarobkow ( mimo ze jestem po studiach i jestem pracowity - to nie zarabiam dobrze. boli mnie to , bo przez to pewnie zadna nie zwiaze sie ze mna na stale ( slub, rodzina ) bo nie zapewnie jej i potomstwu bezpieczenstwa. takie wlsnie jestescie

johann 26 - i co,wspolczuc Ci mam? wg.mnie zle trafiles na laski skoro tak piszesz:/Olej te,ktore leca na kase tylko i juz,problem z glowy:):) Wiekszosc kobiet chce byc niezalezna finansowo od swojego faceta!! A nie,ze leca na kase:O Takie nazywaja sie \"karierowiczki\" ( chyba dobrze napisalam;) )

nieprawda..ja jestem uwazana za ładną i atrakcyjna kobiete a podobaja mi sie przecietni faceci...nawet brzydcy-według moich kolezanek :) O ile maja \"coś\" w sobie co mnie przyciagnie..... No ale dobrze aby byli juz niezalezni finansowo-szukam stabilizacji..

ja to nie? własnie niezaleznosc finansowa-praca,mieszkanie,samochód zapenia stabilizacje-finansową.........

Ale twoja, twoja praca, twoje mieszkanie, twój samochód, Twoja nie faceta. To jest stabilizacja a nie uwieszenie się na czyjejś pozycji, pracy czy samochodzie. To nigdy tak naprawdę Twoje nie jest i stabilizaci ci nie da:o

Twoja.....moja a gdzie NASZA stabilizacja? Nie mozna na to w dwojke pracowac???:O

Twoja.....moja a gdzie NASZA stabilizacja? Nie mozna na to w dwojke pracowac???:O

Jak chcesz na coś pracować we dwoje to nie szukasz faceta z kasą żeby dał ci stabilizację tylko wybierasz takiego z którym łaczy cię uczucie zupełnie na finanse nie patrząc. A jeżeli kobieta chce szukać faceta który da jej stabilizację to znaczy że nie chce pracować razem z nim tylko korzystać. A to nie zawsze kończy się bajką.

Sygryda córka wikingów --- yhy, co racja to racja,smutna ta racja ale prawdziwa

Gość bo ktos kto ma kase
wcale nie chce sie nią dzielić bo niby czemu miałby to robić

Gość nbvvcx
to nie to ze ladne laski leca tylko na kase, raczej to ze bogaci faceci moga sobie pozwolic tylko na ladna ladna laske bo bez wzgledu na urodze pewien % kobiet leci wlasnie na kase, on szuka takiej ktora jest ladna i napalona na jego portfel. brzydkie nie maja u niego szans,

raczej to ze bogaci faceci moga sobie pozwolic tylko na ladna ladna laske - a niebogaci nie mogą takiej miec, czy tak ?