Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iolll

MATKO SCHUDŁAM JUŻ 3 KILO ..NO PORAZKA..WAŻE JUŻ 57 KILO...CO ROBIC..

Polecane posty

Gość iolll

niemam apetytu i malo jem cholera a wazylam 60 kilo i bylo super ..teraz to mam juz niedowage...

Gość ekkiee
a ile mierzysz?

Gość iolll
mierze dokladnie 170 cm . ale mam już 25 lat dziewczyny więc same widzicie ze ta waga jest straszna..buuuu co mam jesc by sie utuczyć jakoś ..

Gość iolll
co takiego? jaka prowokacja? dziewczyny byłam u lekarza ostatnio i sam mnie ważył i powiedziałze musze przytyć ..POWTARZAM :musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość i_want_to_be_skinny jestes
totalna idiotka i to taka na maxa. Do psychiatry powinnas isc o do szybko!

Gość do i_want_to_be_skinny
O JA PITOLE TY SIE ODCHUDZASZ... szokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. ?TY MASZ ANOREKTYCZNĄ WAGE JUZ .. AUTORKO NIE SŁUCHAJ SZKIELETÓW BO WG MNIE MASZ FAKTYCZNIE ZA NISKĄ WAGE NA SWÓJ WIEK I MOZESZ MIEC PROBLEMY Z ZAJSCIEM W CIĄŻE.

iolll ---- no sory ale ty przeginasz!przeciez masz dobre bmi nie masz niedowagi--- ten lekarz jest jakis dziwny :o naprawde przy twoim wzroscie ta waga to nie malo UWIERZ MI ! tak szczeze mowiac to ja na twoim miejsu chcialabym sie odchudzac heh

Gość iolll
słuchaj ty pewno wygladasz juz jak szkielet dziewczyno ..a ja tymbardziej nie chce tak wyglądac. nie wierze ze nie wygladasz jak anorektyczka z tą waga i tym wzrostem chyba ze daj fotke na fotosika to uwierze.

Gość to wklej fote bez twarzy
no dobra kochana a masz fotke jakaś na kompie?

Gość to wklej fote bez twarzy
i ile masz w tym tylku i udzie u samej góry powiedz chociaz.

Gość no dawaj fote anorektyczko
i nie obrazaj sie, ze ja cie tak nazywam (to do I want to be skinny of course). Twoj czarny nik mowi wystarczajaco o tobie i twojej psyche... p.s. dawaj fote, ´zaraz cie tu ocenimy.

Gość oilll
no dobra anie mówia ci ludzie ze jestes za chuda? mi mowi to kazdy wszędzie .. skad ty jestes ze nie slyszysz takich rzeczy ..

Gość AUTORKO JESTES ZA CHUDA
A TAMTA DRUGA TO JUŻ CHODZĄCY SZKIELET..

Gość oilll
a ile masz lat i skad wiesz ze będziesz? teraz nie przyjmują szkieletów na modelki przeciez ..czasy sie zmieniają ..

Gość oilll
no a ile masz lat?

Gość ja tez bylam modelka
i zrezygnowalam z tego po 3 latach, bo swiatek ludzi, dla ktorych liczy sie tylko ile wazysz i na jakiej diecie jestes, jest tak plytki, ze dla "normalnych" ludzi jest to wrecz niepojete. Przygotuj sie, ze aby zrbic dobra sesje czy dostac sie na pokaz dobrych marek bedziesz musiala przespac z tym czy owym...i nie, nie przesadzam, zreszta sama sie przekonasz.

Gość jak zwykle
na kafeterij jesli ktos jest szczuply i ma idealne wymiary to od razu wszyscy po min iada. i want to be skinny nie przejmuj sie paplanina tych rozchisteryzowanych grubasow ktore w glebi duszy mafza o tym zeby wygladac tak jak ty. a z koleji jeszcze jak zobaczyli zdjecia tej modelki to pwenie jch kur** ica trafila ze one takie nie sa

Gość kkkkkll
anorektyczko kolejna./ ja marze o figurze bellucci a jestem za chuda wiec nie pierdol ze ja która wygladam jak ta modelka marze o tym ..buhaha

Co za bzdura z tym zajściem w ciążę. Ja mam 26 lat, 170 cm wzrostu, ważę 46 kg i zaszłam w ciążę bez żadnego problemu.

Ja jakos nie zazdroszcze nikomu niczego ani figury, ani urody ani niczego wiec \"jak zwykle\" pomysl nastepnym razem nad tym co piszesz, bo inaczej sie po prostu osmieszasz takimi argumentami z przedszkola. Poza tym uwazam, ze autorka jest zbyt szczupla, ale to ma tez swoje plusy, bo mozesz jesc co chcesz i ile chcesz ;) \"I want to be skinny\"... you are already VERY VERY VERY SKINNY! i dlatego nie rozumiem twojego podejscia...

Gość szokkkk
autorka to juz anorektyczka.

Gość Wszystkie jestescie stukniete
Ja mam 172 i waze 60 kg i juz to wyglada ochydnie, bo mam wszystkie kosci na wierzchu. Pewnie zadna z Was nie slyszala, ze wszystko zalezy od budowy i kosci! Ale to nie wazne nie? Grunt, ile waga wskazuje!!! Kretynki jebane, tylko sie klocic kurwa potraficie, nic wiecej!

\"Wszystkie jestescie stukniete\" spokojnie dziewczyno, wyluzuj. NIkt tu sie nie kloci, a dyskutuje wiec zostaw slownik rodem z rynsztoku za drzwami i napisz cos konstruktywnego.

Gość nastepna prostaczka
czy juz wyrazanie mysli uzywajac normalnego jezyka bez kurw i chujow jest niemodne czy co? Krew mnie zalewa jak widze takie prostaczki...