Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Demma

poszukuję farby do włosów o pięknym ciepłym brązie!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Demma

ciężko jest coś wybrać na podstawie palety w sklepie, prawie zawsze wychodzą dużo ciemniejsze:( Może znacie jakiś produkt, który spełniałby moje oczekiwania??? Dodam, że jestem ciemną brunetką, trzymajcie się cieplutko, pzdr.

Gość wanilia*
zachęcam do jasnego brązu garniera jest cudny

Gość livia2000
tez mam ten problem, zawsze mi wyjdą ciemne włosy Ostatnio zrobiłam sobie aksamitny braz z Palette - nie radzę - normalnie czarna wyszłam :( Już wybierałam jasne odcienie brazu ale i tak wychodszą mi ciemne.Pewnie zalezy to tez od struktury włosa ale zeby zawsze takie ciemne wychodziły :( Chętnie bym sie tez dowiedziała jakie odcienie wychodza fajnie brązowo - anie czarne Pozdrawiam

Gość Demma
wanilia* a mogłabyś podać numer tej farby?? czy to jest szampon?? i napisz jeszcze jaki masz naturalny kolor włosów bo to też ma znaczenie, dzięki, papa

Gość awril
tez jestem ciemna brunetka tzn normalnie mam czarne wlosy--chce zrobic sobie jakis ladny braz,niekoniecznie jasny,myslalam o farbie PALET REDIANCE ,w reklamie jest,ze ta farba jest storzona dla nas,brunetek.Wiadomo jednak ,reklama to reklama...ale moze ktoras juz stosowala?

Gość Demma
nie mam zaufania do palet, pare razy robiłam różnymi brazami i zawsze wychodził mi prawie czarny:( zresztą livia2000 też o tym wspomniała.

Gość awril
wiec moze ten garnier,o ktorym Livia pisala ? Livio,zapodaj numer farbki

Gość Demma
to wanilia* pisała o garnierze:) i też ją prosiłam o numerek i cisza....

Gość awril
Demma--masz racje,nieuwazxnie czytalam :P

Gość Demma
spoko, zdarza się:)

Gość Sukub
Garnier, niestety, przeokropnie szybko się zmywa. Ja z konieczności, bo w niedziele o tej porze mogłam dostać farbę tylko w Biedronce i innego wyboru nie było, zakupiłam kolorek Złoty brąz... Po pierwszym myciu był całkiem ciekawy, bo zaraz po farbowaniu oczywiście niemalże czerń... Faktycznie, można się załamać, gdy po wielu próbach z różnymi firmami i odcieniami nadal uzyskuje się za ciemny kolor :( Myślałam kiedyś, że Palette XXL slodko-gorzka czekolada będzie strzałem w 10... Myliłam się :/

Gość awril
no to co my,czarnule,mamy zrobic,zeby zmienic kolorek? nie chce sie tlenic na blond...

Gość gość
idz do Provost