Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iliklol

STUDIUJCIE ZARZĄDZANIE I MARKETING !NIE MA LEPSZEGO KIERUNKU!

Polecane posty

Gość iliklol

PO TYM PRACA JEST PRZYNAJMNIEJ I JEST TO KIERUNEK PRESTIZOWY. jest sie czym chwalic przed znajomymi jak sie pytaja co studiujesz..a mówimy ze zarzadzanie i marketing to tak kojarzy sie z jakimis koncernami firm wielkich i ich zarzadzaniem

Gość ja to studiujee
I FAKTYCZNIE będe moze zarządzac dużą firmą w przyszłosci...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
Dagmara --> A co ma piernik do wiatraka??? ehhh drazni mnie nieumiejetnosc pisania na temat

Gość YUII
super studia ..tak

Gość Dziewczęca
z moich obserwacji wynika, że ten keirunek studiują w większości osoby, które nie miały pomysłu na coś innego. Później kończą w banku w kasie, a tam - niespodzianka! - zero forsy i życia high life glamour, tylko praca jak na poczice za równie ""prestiżowe" wynagrodzenie :]

Gość YUII
jak dla ciebie praca w banku jest zła to sie stuknij..przeciez to jest prestiż .. na przyklad praca w banku lucas przy obsłudze klientów..

Gość Dziewczęca
LOL :D

Gość a ja krzyczę
a ja was rozczaruję takich marketingowców i finansistów jak wy na rynku pracy jest od zarąbania :) a brakuje ludzi z wykształceniem technicznym i jak ktoś myśli realnie - to takie kierunki wybiera

Gość YUII
dziewczęca i co zagięłam cie..nie..?

Gość Dziewczęca
fajnie, może będziesz mnie obsługiwać :] lol

Gość szokkkk
ale ona ma racje przeciez .. obsługa klientów w lucasie daje mozliwosci bo sie łądnie trzeba ubierac i wszystko jest takie fajne bo nowi ludzie i kontakt z nimi. poza tym kasa duża.

Gość agaww
dla mnie to najgorsze studia jakie moga być Skończyłam je juz dawno i nie jetem zadowolona gdyby czas dało sie cofnąć to nigdy więcej

Gość szokkkk
agaww i co po tym robisz..

Gość buhahhaaa
zarzadza firmą ..

Gość agaww
szokkkk------>mam już spore doświadczenie zawodowe, pracowałam w kilku miejscach własna działalność też prowadziłam przez 4 lata ( i nic śmiesznego w tym nie widze), ogólnie sobie radze tylko chodzi mi o to ze te studia nic mi nie pomogły i do niczego sie nie przydały. Wszystkie miejsca pracy nie były z nimi związane ( głownie pracowałam na stanowiskach urzedniczych, obecnie tez) a firmę po innych studiach tez bym miała taką samą i tak samo musiałabym ją zamknąć...

moim zdaniem to jeden z gorszych kierunkow bo terz wiekszosc osob jest po nim i jest olbrzymia konkurencja przy szukaniu pracy

ja skończyłam administrację - i tez okazuje sie to kierunkiem nazbyt \"uczęszczanym\" wszyscy rzucili sie na szeroko pojęte studia humanistyczne a teraz faktycznie poszukiwani są ludzie po studiach technicznych (politechnika się kłania) jak ktoś ma możliwości (głównie umysłowe, ja niestety humanistka skończona) to niech idzie na polibudę - zaprocentuje mu to ostatnio to nawet kursy spawalnicze dają lepszą możliwość zarobienia niż nasze studia :O

Gość dobry chłopak
niestety masz chyba racje