Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce byc piekna

Chce byc piekna wieczorem - porady co zrobic przed wielkim wyjsciem

Polecane posty

Gość Chce byc piekna

Moje sposoby: - henna na brwi i rzesy - kapiel + maseczka - samoopalacz na twarz - manicure, pedicure - wlosy na walki - makijaz Co jeszcze zrobic, zeby wygladac olsniewajaco?

ja bym jeszcze pierdolnęła piling kawowy;) i duuużo balsamu.Pachnąca odżywka na włosy, No i jakiś obłędny zapach na skórę:)

Gość Chce byc piekna
Nogi i nie tylko gole :-) Perfumy tez uzywam. Ale o peelingu kawowym nie pomyslalam, a to faktycznie dziala super :-) Dziekuje pieknie i czekam na dalsze propozycje.

Gość timbim
Henne na ostatni moment odradzam, chyba, że robisz ja od lat i masz wprawe, bo jak masz eksperymentowac to moze się skończyc plamami na skórze trudnymi do wywabienia albo zbyt ciemnym kolorem brwi, wtedy trudno to zatuszowac czy zmyc. Co do peelingu kawowego, fakt świetnie wygładza skórę ale może zbytnio ją podrażnic i wyjdą zaczerwienienia czy wysypka. Poza tym, kawa pozostawia specyficzny zapaszek na skórze, który potem wychodzi i zmieszany z balsamem czy perfumami może byc odstręczający. Gdy miałam fazę, że co dwa dni robiłam peeling z kawy mój facet się buntował bo nie znosił tego zapachu i tego jak potem utrzymuje się na moim ciele..... No i kwestia dłoni, kawa brzydko barwi paznockcie i skórę rąk, więc jeśli peeling kawą to najlepiej używac do tego rękawiczki takiej jaką używa się do farbowania włosów lub taką do prac w domu. Rękawica zabezpieczy też przed ztarciem lakieru....

Gość Chce byc piekna
Tak, henne robie juz od lat, z reguly dzien wczesniej, wiec niespodzianki sie nie zdarzaja :-) Z ta kawa to masz racje - moze bedzie smierdziec, wiec dzis z tego jednak zrezygnuje. Tym bardziej, ze nikt nie bedzie mnie ogladal nago :-D

na ciało kniecznie po peelingu nałóż opalizujący balsam z drobinkami, będziesz wyglądać olśniewająco :-)

Gość hc
możesz użyć bazy pod podkład, makijaż będzie dłużej sie trzymał

Gość wikik
zeby włosy sie ladniej ukladaly , spryskaj je wodą ze zwykłą solą kuchenną...Tzn kiedy bedziesz miała jeszcze mokre włosy .

Gość Oklad na twarz
z zimnego recznika - pobudza krazenie i usuwa zmeczenie

Gość Chce byc piekna
Ide na party, gdzie poznam kolegow i kolezanki z pracy mojego chlopaka. Chce wygladac olsniewajaco, zeby mu koledzy zazdroscili, a laski zeby sie trzymaly z daleka :-D

Gość polecam skromną elegancję
Zawsze na czasie, a nie ma obawy, że za bardzo będziesz sie niepozytywnie wybijać z tłumu

Gość Chce byc piekna
Nie jestem oblesna, na brak powodzenia i urody nie narzekam. Ale co szkodzi oczarowac towarzystwo swiezoscia, blaskiem cery i blyskiem w oku? Zawsze moze byc lepiej :-)