Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz rocznica

co kupic, dac chlopakowi na pierwsza rocznice? pomozcie prosze

Polecane posty

Gość juz rocznica

Gość marysia11111111111
ja kupilam swojemu na 1 rocznice bokserki supermena;)

Gość juz rocznica
marysia :) bokserki dostal pod choinke z mikolajem :D czekam na inne propozycje :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lo matko ;) A ja nawet nie wiem kiedy my mamy rocznice ;) Mam nadzieje, ze On nie wpadnie na glupi pomysl obchodzenia tego. Nie mam pamieci do dat :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie badzmy materialistami! Daj Mu po prostu buzi :)

Gość p1234
ja mysle ze najlepszym prezentem na taka okazje byłoby nie cos kupionego, a cos co sama zrobisz.. jakas łądna karteczka ktora sama naryszujesz dla niego albo rameczka zrobiona włąsnorecznie z waszym lub twoim zjdjeciem... przeciez to tylko wasze swieto.. nie musicie obdarowywac sie niewiadomo jak drogim prezentem. powodzenia :)

Przez rok chyba udało Ci się go dobrze poznać. Jakie ma hobby? Mój były ma hopla na punkcie rowerów. I już kilka razy słyszałam, że to czy tamto potrzebuje wymienić. Odpowiednio wcześniej wyciągnęłam od niego informacje co dokładnie potrzebuje i to kupiłam. I był naprawdę szczęśliwy. Może to mało romantyczny prezent, szczęki hamulcowe, ale dany ze szczerą miłością, że go słucham i znam jego potrzeby. Faceci mają chyba bardziej podejście praktyczne do prezentów. Poddaję Ci tylko myśl. Jeśli się czymś interesuje, to na pewno ucieszy się z prezentu z zakresu swojego hobby. A przecież to nie musi być drogie. Jeśli lubi żeglować, nikt nie mówi Ci, żebyś kupiła żaglówkę :)

Gość stokri
nie polecam prezentow zrobionych samemu, faceci raczej nie przepadaja za takimi prezentami. zgadzam sie z cichym szeptem, faceci lubia praktyczne prezenty:)

stokri: :) myślę tak samo. Czy to nie my, dziewczyny, mamy takie podejście do rzeczy, że cieszy nas własnoręcznie coś wykonane? Faceci, no niekoniecznie się z tego już tak ucieszą.

Gość stokri
cichy szpet --> mam duzo kolegow stad wiem ze faceci nie lubia takich prezentow tylko praktyczne. Moj luby ma jutro urodzinki, ostatnio w TV ogladalismy program Adama S. - koles pokazuje jak mozna rozne rzeczy samemu zrobic. Wtedy akurat pokazywal jak wlasnorecznie zrobic ladny album na zdjecia. Dla zartu mowie do lubego ze mu taki na urodzinki zrobie i nasze zdjecia do niego wloze, no nie byl zachwycony tym pomyslem:D

stokri: cha cha! Nie, no bez urazy. Na pewno to byłby śliczny album :) Ale masz rację. Faceci to jednak praktyczne osóbki.