Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry chłopak

Explorer to shit wieć FIREFOX vs OPERA??

Polecane posty

Gość dobry chłopak

wszyscy wiemy ,iż Internet Explorer to najbardziej zawodna przegladarka wiec jakiej wy uzywacie .ja osobiscie preferuje Firefoxa , ściagnałem Operę ale jakos nie moge sie do niej przekonac.A wy? A moze macie jakieś inne typy np.Netscape albo Safari????

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Firefox. Do Opery sie nie przekonalam. Nestscape tez mialam okazje, w sumie ok. Jakos sie przyzwyczailam do Firefoxa ;)

Gość dobry chłopak
Podobno Apple startuje w tym roku z Safari na PC , ciekawie czy zagroża pozycji płonącego lisa?

Gość dqeqdqewd
Nie wszystko działa mi w Operze i nie wszystko w Firefoxie więc używam zamiennie. Na kafeterię staram się wchodzić z Firefoxa bo Explorer wpuszcza wszelkie gówno jak nagle wyskakujące reklamy (oczywiście to kwestia ustawień ale lubię to co mi od razu satysfakcjonująco działa). Stawiam na Firefoxa.

Gość dobry chłopak
mnie wszytko leci elegancko z Firefoxa (jak sie jeszce zainstaluje dodatkowe rozszerzenia to już w ogóle miodzio), czasem tylko wolno sie otwierają poszcególne strony w kartach.Opera wydała mi sie szybsza ale nie ma tylu dodatków i rozszerzeń.

Gość a ja korzystam z
Maxton'a i jest super!!

Gość dobry chłopak
cóz za pomysłowy off-topik hihi

Gość ja slyszalam ...
Zgadzam się Intrenet Explorer to dziadostwo ... niestety do niego jestem przywyczajona i go używam ... często mi się wiesza, i wiele błędów wyskakuje ... Natomiast Firefox ... ach cudeńko :) Wszystko działa jak należy ... powoli się do niego przywyczajam :) http://perso.bombaeuro.com/gibonka.html

Gość Dziewczęca
opera. chwalę sobie.

Firefox zdecydowanie. Opery nigdy nie miałam, bo skoro mam Firefoxa, z którego jestem zadowolona, nie szukam już niczego innego. IE przepuszcza wirusy, pełno reklam i zamula. Wiele lat temu byłam zadowolona z IE, ale tylko dlatego, że wtedy jeszcze nie wiedziałam, że życie bez reklam jest lepsze.:P

Gość dobry chłopak
a props bezpieczeńtwa to IE ciagle coś mi niespodziewanie łapał wiry , szpiegi -dobrze ,ze miałęm zainstalowana pande która mi eliminowała wirtualne choróbska.

Gość dobry chłopak
dobry chłopak