Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konikpolnyz

CO O TYM SADZICIE???JESTEM ZLA

Polecane posty

Gość konikpolnyz

nie widzialam sie z moim chlopakiem tydzien bo pracuje calymi dniami,nie moglam sie doczekac jutrzejszego dnia bo mam wolna sobote:)a on mi dzwoni dzisiaj i mowi,ze jedzie jutro na 2dni z kolegami na wypad 50kilometrow:Oale sie wqrzylam jest mi przykro,chcialam tez jechac bo tam beda tez dxziewczyny ale ja jutro pracuje do 16 a on jedzie o 11:(

Gość ffd
niech jedzie, kopnij go w dupe nie jest ciebie wart

Gość O ja cie no
To chlopiec a nie mężczyzna. Poświęć lepiej sobote na szukanie takiego który nie będzie mogl się doczekać spotkania z Tobą.

Gość eqefqewf
nooo... uważam siebie za super-hiper wyrozumiałą ale na coś takiego strzeliłabym foch i po prostu już nie odezwała chyba byłby to koniec związku

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiii
Poszukaj sobie prawdziwego faceta a nie niedojrzalego chlopczyka. dziwie sie dziewczynom, ze leca na takie cos:)

Gość O ja cie no
skończ to teraz, bo będzie tylko gorzej. wiem coś o tym. Moj przestal ale po awanturach i na cholere zmuszać do tego ? Teraz jestem z kimś kto odlicza mi minuty w sms-ach do spotkania.

Gość Onaaaaaaaaaaaaa
Skoro koledzy sa wazniejsi to kopnij go w dupe. Albo nastepnym razem, jak sie bedzie chcial spotkac, to powiedz, ze nie masz czasu, bo sie umowilas z kolezankami na dwudniowa babska impreze. Zobaczysz jak zareaguje.

Gość nalesnik
a chuj mu w dupe.... ty tez sobie gdzies wyskocz i olej goscia klin klnem hehhehe