Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emooo

co ile farbujecie włosy ????

Polecane posty

Gość emooo

co jaki czas odnawiacie kolor całych włosow ??? co miesiac? jak mam farobowac tylko odrosty jak farba spływa :/ ????

Gość ja co 3 tyg.
bo mi szybko wlosy rosna to raz , a 2 to nie lubie odrostow brrrrrr

ja raz na 4 - 5 tygodni, jak sama zauważę w lusterku odrosty. Jestem blondynką i na takie farbuję włosy, bo mam dość dużo, niestety, siwych. Farbuję tylko odrosty, tylko. I farba mi nie spływa.

Gość dffghf
ja robie balejaz i farbuje co 2 miesaice bo odrosty wolniej sie robia na szczescie tzn nie sa tak widoczne jak przy farbie :) polecam wam dobra fryzjerke ktor aumie zrobic balejaz ktory wyglada jak naturalnie rozjasnione wlosy :) nie jakies pasy i paski :) odrosty sa mniej widoczne i tez tylko je farbuje

Ale może nie każdy chce być blondzią? :O Więc balejaż nie jest nam potrzebny :O Zreszta moja była szefowa miała balejaż i też robiła go co 2 m-ce. Wyglądaa paskudnie z odrostami na pół głowy i tylko ona ich nie widziała :O

Gość jajajjak
Przy balejażu można robić same odrosty w domu.

wszystko mozna zrobic w domu tylko trzeba wiedziec jak albo miec pomocnika - jak dla mnie - szkoda czasu i atlasu, o urodzie nie wspominajac :-P

Gość niuniusiaa
Ja już w domu nic sama nie zrobie, raz wyszly mi zielone wlosy, innym razem pomaranczowe. Wiec za rozjasnienie wlosow w domu, to ja juz dziekuję!

Gość gfdgdgd
Zastanawiam sie jak wy to robicie ze wam wychodza zielone;)

Gość niuniusiaa
Jak Boga kocham były zielone! Miały być blond, a wyszły szaro nijakie w odcieniach zieleni. Straszne i no i na gwałt drugie farbowanie u fryzjera, by ratował wlosy. Mama jak mnie zobaczyła, to swtwerdziła, ze wygladam jak menel na dworcu Może gdybym chociaz byla punkiem, to by mi to pasowało, ale tak to bylam przerazona

Gość dosyć szybko rosną
mi włosy, więc muszę farbować co 3 tygodni

Gość asienkaasienka56565
ja osttanio robilam pasemka, ale one sa takie ze wychodza z pod spodu. Fryzjerka mowiła, ze nie musze za miasiac przyjsc, ale np po6-8 tygodniach, a wy co ile??

Gość trele morele30
co 3 tygodnie. Fabuje sie na czarno i jak zaczynaja sie pojawiac odrosty to fatalnie to wyglada.

Gość zazdroszczę wam że sameso
bie mozecie farbować i nie macie odrostów.Ja robię pasemka blond i już od fryzjera wychodze z kilkumilimetrowym odrostem,bo tyle mi zostawia przy głowie.A jak kiedyś poszłam po miesiącu to stwierdziła,że to za mały odrost 2-3 cm i lepiej sie robi na dłuższych :O

Gość emmmolitka
Średnio co póltora miesiąca. I zawsze chodze do tego samego fryzjera na Nowolipkach 13 do Pana Marcina zsalonu MAMP. Chyba maja naprawde jedne z najniższych cen w stolicy.

Gość no tak to by było 22
Ja ostatni raz farbowałam przed wakacjami tego roku i do tej pory niemam odrostow. Jeżeli chodzi o farbowanie to powinno się robić to z głową a nie obrazu z czarnych na bląd czy na odwrót

Gość gość
nie masz odrostow bo wlosy ci nie rosna?? przed wakacjami farbowalas to juz 4-5 miesiecy? to minimum 4 cm wlosy ci powinny odrosnac?

Gość gość
Ja farbowalam Srednio co 6-8 tygodni (mam ciemny blond i robilam Tak o ton jaśniejsze). Jak robilam na jasny to co 4tygodnie.

Gość gość
bie mozecie farbować i nie macie odrostów.Ja robię pasemka blond i już od fryzjera wychodze z kilkumilimetrowym odrostem,bo tyle mi zostawia przy głowie.A jak kiedyś poszłam po miesiącu to stwierdziła,że to za mały odrost 2-3 cm i lepiej sie robi na dłuższych pechowiec.gif natychmiast zmień fryzjera , idiotka bez umiejętności tacy ludzie powinni zamiatać ulice a nie naciągać innych na kase

Wręcz przeciwnie, urosły mi z 14/20 cm urosły i brak odrostów, porostu dbam o włosy i wiem jak powinny być farbowane, a jeżeli wy macie odrosty to zmienncie fryzjera bo zamiast 150 zł za wizyte płacić i co 4 tygodnie to zapłacie raz i porządnie i dbajcie o nie :] A żeby wam nie przyszło do głowy że wg ich niemyje to myje nawet codziennie bo intensywnie ćwiczę i muszę.

Gość gość
a to co Ci odrosło to jak się nazywa? chyba odrost :-) ja farbuję kolorem zbliżonym do koloru włosów, żeby odrost był jak najmniej widoczny, ale raz w miesiącu muszę, bo mam trochę siwych i mocno widać, ale wtedy tylko odrost farbuję całe włosy mniej więcej co 2 miesiące, żeby ożywić kolor, ale najpierw odrost, a po 20 minutach na resztę włosów

Gość gość
o, to nowość, farbujesz włosy i nie masz potem odrostów, takie cuda tylko na kafe :D

wystarczy : wiedzieć co robić + dobra farba + dobra fryzjerka + dbać o włosy = dobrze zadbane włosy jak naturalne bez odrostów na długi długi czas :3

Gość gość
Polecam ten salon na Zimnej 2 http://www.dorothystudio.pl/ Tak sie ciesze ze koleżanka mnie tam zaciągnęła, bo wreszcie nie musze nosić czapki zeby przykryć włosy i to jaki maja beznadziejny kolor.

Gość gość
Ja bardzo długo farbowałam sama włosy. Ale jak zrobiłam ombre to juz ciezko jest mi samej zafarbowac odrost. Boje sie ze przykryje jasne końcówki. I też w sumie chcialabym poznac miejsce do którego moge isc , zrobic odrost i nie zostawic wszystkich pieniędzy. Ale dzięki Pani Sylwi z salonu Dorothy Studio moje włosy wyglądają narawdę dobrze.