Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didid**

**Capivit SUN SYSTEM** !!! Czy działa TAK JAK PISZĄ????????????

Polecane posty

wyczytalam ze nadaje kolorek skóze BEZ OPALANIA w zimie np..... czy zeczywiscie skora ma ladny kolor po tym?? taki ciemniejszy????

Gość slonko slonko slonko
zawiera rozne mienraly i beta karoten przedwe wszytskim co dziala na pigment wiadomo ze moze u niekazdego da wielkie efekty ale na pewno coś pomoze skor bedzie miala zdrowy kolor....wszytsko zalezy od karnacji chyba.. w sumie to niestosowalam to nie wiem na pewno tak mi sie wydaje chetnie poslucham kogos kto stosowal????? 👄:P

Ja to używałam przed urlopem w maju. Miałam bardzo ładną opaleniznę (oczywiście uzyskaną na słońcu a nie za pomocą tabletek). Opalałam się nawet chodząc a nie tylko na plaży. Długo tez mi się trzymała. Teraz znowu zaczęłam używac przed urlopem. Poza tym te tabletki chronią przed szkodliwymi czynnikami i promieniowaniem w pewnym stopniu, ale nie sądzę, żeby po nich był ładniejszy kolor skóry od samego ich brania - w połączeniu ze słońcem efekt jest na pewno. Po opalaniu używam też Capivit Hydrocontrol żeby nawilżyć skórę od wewnątrz.

Gość słoneczko 86
same tabletki Ci nic nie dadzą... dopiero przy opalaniu, ale ja je brałam i nie zauważyłam zbytnio efektów. Bardziej polecam BETA_KAROTEN firmy Natul Kaps. Są dużo tańsze niż capivit i mnie osobiście bardziej pasują. Fakt że i tak się trzeba opalać, ale na taki ładny kolorek przynajmniej :) i dość długo się trzyma ta opalenizna :) powodzenia w opalaniu :)

Gość prawie_D
jesli nii masz suchych miejsc na skorze to moze beda ok, mi te wszytskie miejsca zrobily sie zołte... i wyszly mi krosty - nie polecam...