Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka....

Jestem niska i mam kompleks

Polecane posty

Gość Moniczka....

Mam tylko 167, czy sa jakies sposoby, zeby podrasnac do 175?

Gość ali_000
Może i jesteś niska, za to masz wysoki poziom głupoty... Naprawdę. Sorry, ale co ma powiedzieć ta osoba, która mierzy 156 np. A znam sporo takich. Sama mam 168 i wcale nie uważam, że to mało. Zapomniałaś chyba, że jesteś dziewczyną... To facet ma być wyższy! Tymi dywagacjami zmierzam do tego, że nie masz się, co martwić ;) A jakby co to zawsze pozostają buty na obcasie

Gość yyyyyyyy
Wiesz ja dzis oglaładałam rozmowy w toku i tam byly osoby o wzroscie 130 cm co one maja powiedziec pozatym wlace nie jestes az taka niska bez przesady

Ja mam 175 cm. I co? Lipa... Każdy facet, który mi się podoba jest niższy ode mnie. :(

Gość CZE kRASNOLUDKI
:P:P:P:P

Gość moniczka....
175 i kazdy facet jest od ciebie nizszy. Nosisz 12 cm obcasy czy co?

Gość awril
e,tam,tez mam tyle i uwazam,ze to akurat...tez ogl dzis rozmowy w toku...tam byli niscy ludzie NAPRAWDE ...a ty sobie szukasz problemu

No niestety. :) Nie noszę obcasów. Po prostu jeśli już spodoba mi się jakiś facet to jest niższy ode mnie albo mojego wzrostu.

Gość yyyyyyyy
i wiesz co Ci powiem jedna kobitka tam miała wzrost chyba 134 cm a była taka zadoloona z zycia ze tylko jej pozazdroscic taka optymistyczna osobka ludzie miaja naprawde problemy :))

Gość smutasek.
faktycznie niska jestes, ale 3 cm i bedzie OK

Gość ale ludzie maja problemy
nie dziwne, ze Polska gospodarka nie moze sie podniesc..

Gość yyyyyyyy
No.. własnie jeden sie temu poddał i o 20 cm mu przedłuzyli konczyny i teraz ma jakies 140 z groszem i tez jest zadowolony :) bolesne napewno jest :/:( ..

Gość mam 154 i bardzo je lubie

yyyyyyyy---> całkowicie się z Tobą zgadzam, też oglądałam ten program dzisiaj... i to on pierwszy mi się nasunął na myśl, kiedy przeczytałam ten topic. co do autorki, uważam, że przesadza. Ja mam 165 cm i uważam, że to w sam raz:) to przyjemne, kiedy chłopak mówi do mnie malutka, maleńka... nie chciałabym mieć 180 cm:) jestem kobietą i trudno byłoby mi znaleźć faceta od siebie wyższego... a to on powinien być wyższy:) nie obrażaj Boga dziewczyno :)

Gość mała miiiiiii
a ja mam 154cm i co.................i wcale mi to nie przeszkadza...................male jest piękne :):)