Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy fizyk

Czy wszystkie kobiety sikają tak mocno?

Polecane posty

Gość rajstopek.
julek sie na dzisiaj wypalil i spoczal w snie regenerujacym

Gość ....... ..
bedac na gazie nasikalem kiedys za moj samochos sikajac ponad dachem, zaznaczam ze nie jest to maluch ani inny drobiazg :)

Gość =marko=
to co trzeba olać

Gość =marko=
Ja zagasiłem kidyś ognisko -prawie miało mi braknąć w zbiorniku ale udało się

Gość meska szowinistyczna świna
laski sikają na siedząco żeby se trafić a my trenujemy na stojaka celność żeby se w nie trafiać tam gdzie cza tym co cza :-p

Gość ....... ..
kiedys w trakcie sikania wyrwal mi sie z reki i strumien porwal kapelusz. nigdy go nie odnalazlem 😭 to byl kapelusz z muselkami 😭

Gość lkjkskj
ja sikam bardzo mocno i sobie zciskam

Gość Deflorator111
mi kiedyś pewna pani nasikała z dużym cisnieniem do buzi, jak lizałem jej łechtaczkę, a było to w pociagu w WC. Nieźle wtedy szumiało :)

Gość kuklux
A już myślałem że z tą klapą to tylko ja mam przekichane...że osikana. Kobiety sikają rozproszonym strumieniem z upustem na maksa..... czasem ze podczas śmiechu zaworki im puszczają...He He he

Gość Natan_ch
Ja też właśnie zauważyłem, że kobiety szybko i bardzo mocno sikają. Nagłe mocne uderzenie moczu i chwila moment już opróżniony pęcherz. Niektóre babki to sikają tak mocno, że aż dudni i szumi. Chciałbym to zobaczyć!!!

Gość nowa 0440
bo kobieta jest niestety inaczej zbudowana niż mężczyżni. wystarczy rozchylić nogi i rozluźnić się a mocz już płynie. a jeszcze gdy przy pełnym pęcherzu następuje ucisk macicy na pęcherz to czasami można nie dojść do WC. faceci zaś czasami mają ucisk prostaty na pęcherz i wtedy sikają jak pieski. młody koleś sika pod dużym ciśnieniem dlatego fiutek staje do góry i opryskuje klozet. mój mąż siada na muszlę i sobie posikuje. syna też tak nauczyliśmy i WC mam nie obsikane.

Gość mi_ja
ona maaaaaaaaa sile nie wiesz jak wielką bedzie sika dlosno ppozniej wstanie lekko :D /jeden zespół polski tak spiewacz czy cos w tym stylu no nie? /hehe

Gość mi_ja
tony28 jak tyle lat zyje i cipke posiadam to nie wiedzialam ze sikam z2rurki znaczy ze co uwazasz ze z 2 dziurek czy jak ? oswiec mnie

No.. no.. krytykować że deska jest obsikana... czy wiecie jak jest złożone ten poranne wyczyn? Trzeba brać pod uwagi następujące parametry: Ciężar ładunku + długość przewodu + ciśnienie, poprawić przez opór powietrza, siła ciężkości.. i ustawienie przyrządy celnicze. Mądry kobiety... narzekacie ale spróbujcie od rana wyliczyć: V=Wln.Mo/M i to kiedy nie ma wiatru! By the way... pozdrawiam!

Gość rajstopek.
a kiedyś po osiemnastu browarach zacząłem pisać "Pana Tadeusza" (to była śnieżna zima) ale wkrótce po rozpoczęciu Księgi VIII przyszła odwilż i mój wyczyn szlag trafił :-o

Gość arto
Kobiety mają chyba większą dziurkę do sikania, dlatego mocniej sikają.

Missis Nowa.. mąż sika na siedaco?!?!? No kurna.. jak to robi?... dopiero się nauczyłem nie podnosić nożką..

My kobiety tak mocno sikamy bo jesteśmy inaczej zbudowane. Mamy krótką i szeroką cewkę moczową. dlatego tak szybko i mocno sikamy:) Mamy chyba też mocniejsze mięśnie wypieracza. Ja mam bardzo duży przepływ moczu, ale jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Ciekawy temat hehe i widzę, że dla wielu facetów to fetysz taka przewaga nad wami w sikaniu:)

Gość zrzedliwa baba
A ja raz poszlam do publicznej toalety. Jak wiadomo w takich miejscach tzreba sikac w pozycji "na Malysza". I mialam takie mocne sikniecie, ze sik moj polecial na spodnie i obsikalam je sobie. Ale przezycie mialam :D

Gość niusiaKK
Ja chyba z 5 razy mocniej sikam od faceta. Jak widziałam strumyk mojego faceta to nic dziwnego. Mnie wystarczy parę sekund potężnego ciśnienia i cały pęcherz opróżniony a facet nawet jeszcze połowę nie wysikał.

Gość justass
a ja staram sie sikać mocno ponieważ chcę to załatwić szybko,szczególnie jak nie jestem w domu bo wtedy nie siadam na kibelku tylko trzymam tyłek w powietrzu co łatwe i przyjemne nie jest..

Gość Pysia czytelniczka
Poczytaj o przeczytaj na temat przepływu moczu. Mężczyźni w średnim wieku mają przepływ 15, 18ml na sekundę a z prostatą powiększoną to nawet 4 ml na sekundę tak słabo a u kobiet słyszałam że czasami osiągają strumień nawet do 52 ml na sekundę i nieraz ciśnienie przekracza wykres przy takim badaniu. Niektóre kobiety nawet leczą się aby takiego przepływu nie było. To się chyba jakoś nazywa pęcherz nadaktywny czy jakoś tak.

Gość Henryk VIII
niektóre sikają powoli, ale większość niestety szybko i pod ciśnienem

Gość podszywaczek
kobitki to urodzone panie strażaczki , prą całym ciśnieniem , a działko siusiakowe maja konkretne ...

Gość Wojturek
Same drogie Panie widzicie ze temat stal sie powazny.Na tyle powazny ze przydalaby sie jakas probka waszych mozliwosci bo ciekawscy jestesmy. Znajdzie sie jakas odwazna i nagra video albo chociaz dzwiek swojego mocnego sikania?Hehe.Zrobcie to dla nas.