Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudernica jedna

Drodzy Panowie - to do was - WEJDŹCIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość pudernica jedna

Co myslicie drodzy Panowie o kobietach, które używają pudru? Dodam, że jest on widoczny w kontakcie z rozmówcą. Czy kobieta traci na jakości (wizualnej), jeśli dba o urodę i ukrywa pewne niedoskonałości jakimi są przebarwienia, pajączki ( nie trądzik!!!). Czy jednak przyjemniej dla oka wolilibyście widzieć kobietę nieumalowaną pudrem/podkładem u której widać te mankamenty. Kobieta - mam na myśli ładna dziewczynę , nawet bardzo ładną, lecz ma rozszerzone naczynka na buzi. Dziękuję na wypowiedzi z całym szacunkiem

Gość wg.mnie lepszy
puder niż jakieś świństwa z AVON-u itp.puder bardziej naturalnie wygląda.a chemiczną "tapetę" od razu widać

Natomiast wg mnie czym innym jest dbanie o urodę, a czym innym jej ukrywanie/fałszowanie ;) co najczęściej nie wychodzi na dobre (wizualnie).

Gość marcysiankaaa
dbam, kurde o urodę, a mam bardzo ładne rysy. Cerę mniej, bo palę, poza tem geny. Używam niekiepskich kremów. I...codzienniwe kładę podkład dobrej jakości, na to puderek, na to szczyptę brązera, na to szczyptę różu... Oczka tez podkreślam, bo mam małe. Mój chłop jest zachwycony, natomiast moja koleżanka twierdzi, że zachachmęcam swoja naturalną urodę.Nikomu nie dogodzisz. ale ja tak mam, że jak się nie pomaziam, czuję sioę goła ;)