Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodagadac

Moja pochwa....!!!!!!!!

Polecane posty

Gość szkodagadac

możliwe aby była nieczuła? podczas sexu czuję niewiele, wprawdzie mam za sobą 3 stosunki no ale... :O gdy wkładam sobie palec w celach poszukiwawczych (punktu G) a wiem gdzie sie znajdować powinien, to merdam ale nie czuje kompletnie nic! mogę sobie wsadzic banana to nie będzie mnie to kręcić, o co chodzi:( powoli zaczynam znięchecać sie co do sexu😭

Gość rufinkaaaaaaaaaaa
ojej a gdzie sie znajdować powinien? nie na łechct6aczce....?

Gość nmn
gdzies w polowie pochwy.

Gość szkodagadac
rufinkaa? to taki dżołk czy serio?:P no łechtaczkę mam okej i orgazmy też dzięki niej, ale co z ta pochwą?:( Wy tak nie macie, jestem inna tak?😭

oj pochwa -nie wiem od czego to zależy od rozluźnienia się ,skupienia cholera wie nie każda ma orgazm pochwowy

Gość szkodagadac
no o orgazmie to ja nie marze:O:O ale bym wolała czuś cokolwiek a prawda jest tak okrutna ZE CZUJE TYLKO ZE COS MI SIE TAM RUSZA ALE SE NIC Z TEGO NIE ROBIE :o:o

Gość szkodagadac
rozwalacz byś pomógł a nie :classic_cool:

no jakie to zdolne:P;) patelmistrz wpierw poloz jej reke na brzuch i posun ja w gore tzn. w strone glowy tak by skora podbrzusza sie naciagnela i pokazala sie lechtaczka , zajmijnsie nia na poczatku mocniej possij by \"wyszla\" a potem jezykiem ... mozna w fore i dol ale lepiej jest w poprzek od czasu do czasu zmieniaj kierunki lizania . gdy poczujesz ze dziewcze jest podniecone zmniejszaj sile z ktora jezyk naciska na lechtaczke pod koniec do lekkich musniec wpoprzek w miedzyczasie postaraj sie wlozyc palec w pochwe, niegleboko tak z 2 cm od wejscia w gornej czesci pochwy (gdy kobieta lezy na plecach) jest TEN punktktory musisz delikatnie masowac kolistami ruchami . to wszystko skoordynowac musisz jednak sam , chetnie bym ci pomogl ale ,,,, chyba mielibyscie oboje sprzeciwy zycze milej zabawy i pamietaj tylko praktyka, duzo praktyki czyni mistrza

eee tam zara zdolne gazet czytam duzo i tak se probuje to tu to tam ale reakcje nie zawsze te same , fakt.

Gość jankowice
poszukaj w odbycie szukaj palcem jak dalej pogrzebiesz znajdziesz skarb mw postaci gowna

Gość jankowice
chcialbym sam go znalesc bo caly czas wale w dupe i nigdy go nie znalazlem

Gość jankowice
mineta -50 zl hardcore -20 zl alimenty - bezcenne