Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszcz deszcz deszcz

smutno mi dziś

Polecane posty

Gość deszcz deszcz deszcz

jak w tytule :-(

Gość siwy 813
dlaczego jest Ci smutno

Gość ewelinka30
a co by bylo jakby padal śnieg:)

Gość mnie tez smutno
bo ciagle chce mi sie siku a maz oglada tv z mym ojcem zamiast mnie pocieszyc

Gość poczciwa_kobita
Ja tez mam problemy z pecherzem

Gość Alicja czarodziejka
Słodkie życie, słono kosztuje

Gość Alicja czarodziejka
* Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. ( nr 840) * Nigdy nie będzie szczęśliwy ten, kogo dręczy myśl, że ktoś inny jest od niego szczęśliwszy. ( nr 817) * Pierwszym prawem natury jest pragnienie własnego szczęścia. ( nr 781) * Im bardziej jesteśmy szczęśliwi tym częściej dręczy nas niepokój. ( nr 744) * Kwiat jest uśmiechem rośliny ( nr 473) * W uśmiechu jest całe bogactwo człowieka ( nr 472) * Uśmiech jest największym majestatem wszechświata ( nr 471) * Najlepiej żyć z dnia na dzień, to jedyny sposób na szczęście ( nr 470) * Żal wystarcza sam sobie, ale aby osiągnąć prawdziwą radość, trzeba ją z kimś podzielić ( nr 469) * Zawsze się cieszę, bo cieszę się, że żyję!!! ( nr 468) * Weselcie się z tymi, którzy się weselą, płaczcie z tymi, którzy płaczą ( nr 467) * Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście ( nr 466) * Książka pełna wiedzy jest mniej warta, niż jedno słowo, które potrafi rozweselić ( nr 465) * Nie myślcie o szczęściu. Jeżeli przyjdzie, zrobi wam niespodziankę, jeśli nie przyjdzie, nie zrobi wam zawodu ( nr 464) * Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową ( nr 463) * Po prawdziwej rozpaczy przychodzi zwykle prawdziwa radość i wtedy zapomina się o tym, jak wyglądał świat, kiedy tej radości nie było ( nr 462) * Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście ( nr 461) * dzie nie są przygotowani do przyjęcia spełnionych marzeń ( nr 460) * Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwy, dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj? ( nr 459) * ...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami ( nr 458) * Szczęście jest wówczas pełne, gdy światło poranku budzi dwoje ludzi do dnia pełnego wspólnych czynów i rozmów ( nr 457) * Szczęście to dobre zdrowie i zła pamięć ( nr 456) * Niepełne szczęście to tak jak urwany pocałunek ( nr 455) * Nie pozwól, aby twoje marzenia zarosły chwastami ( nr 454) * Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy ( nr 453) * Kiedy się śmiejesz, cały świat śmieje się z Tobą. Kiedy płaczesz, płaczesz sama ( nr 452) * Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem - i tak - ewig - usque ad finem [wiecznie - aż do końca] ( nr 451) * Ten szczęścia nie ma, komu w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie ( nr 450)

Gość a mnie
zawsze jest smutno:o więc u Ciebie i tak nie jest najgorzej;)