Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja goo goo

Hemoroidy - czy ktoś mi może pomóc?

Polecane posty

Gość kaja goo goo

mam wielki problem od trzech dni. Mam hemoroidy od 8 lat, zostały mi po ciązy, nigdy specjalnie mi nie dokuczały , ale to co mam od 3 dni przechodzi granice mojej wytrzymałosci. To coś wyglada jak zylak zewnętrzmy, wylazł mi kiedy byłam nad jeziorem, pływałam , a potem chodziłam w mokrym stroju, poza tym posiadywałam na zimnych schodach, podejrzewam że musiałam sie podziebić. To :" coś" to taka narośl przy odbycie, strasznie twarda i okropnie boląca, wczoraj kupiłam maść na hemoroidy ale na razie efekty marne, boli tak bardzo że z ledwością chodze, w nocy nie mogłam spać, nie wiem sama czy hemoroida może aż tak bardzo boleć..?? Na razie nie ide do lekarza, ale się zastanawiam ile wytrzymam ten ból i dyskomfort... czy ktoś miał pdobne doswiadzcenia..? a może to nie sa hemoridy tylko coś innego..? już sama nie wiem... Czy ktoś może pomóc..? z góry dzięki, bo bardzo cierpię.

Gość kaja goo goo
help....

Gość kaja goo goo
Błagam, to trzeci dzien męczarni, czy ktos mi pomoże..???

Gość kaja goo goo
heeeelp...... buuuuu...

Hemoroidy to problem społeczny, ale z tym się żyje! Należy usunąć stan zapalny proctogkyvenolem, nasiadówkami w letnim wywarze z kory dębu i prowadzić higieniczny tryb życia. Szczegóły na poniższej www w t. \"4 warunki determinujące zdrowie\" , \"Hartowanie\" i innych

operacja to ostateczność , ale dla głupców lub pracujących tą częścią ciała.

Gość mnbvcxyasdfghjklpoiuztrewq
Idź do lekarza, nie polegaj na pseudo lekarzach z internetu:O

Gość a już napewno
nie rób zadnych nasiadówek gorących, idź do lekarza, nie ma sie co wstydzić, pomyśl że on ma takich pacjentów kilku dziennie i już. Popytaj tu może na czym polega badanie i jak się przygotować.

Gość kaja goo goo
własnie poszperałam na topikach i już wiem że to nie hemoroidy tylko zakrzepowe zapalenie splotu jakiegos tam.. Mam gorączkę, dolegliwosć kwalifikuje się pod zabieg.. i co teraz..??? sobota wieczór a ja umieram z bólu....

Gość ale gupia
cytat: mnbvcxyasdfghjklpoiuztrewq Idź do lekarza, nie polegaj na pseudo lekarzach z internetu Komentarz: Głupio piszesz o internautach, gdyż ci urzędowi lekarze to z reguły konowały, którzy nie wczuwając się w chorobę pacjenta, idą najmniejszą linią oporu skazując go na skalpel i biorąc szmal za czyjąś niepotrzebną robotę. Zatem należy być lekarzem samemu dla siebie, ale do tego, naszemu społeczeństwu jeszcze bardzo daleko. Zaniedbane jest wychowanie zdrowotne. Większym szacunkiem cieszy się klawisz więzienny, policjant niż nauczyciel i lekarz ten właściwy!!!!!. Tak, że ten pseudolekarz internetowy czasem jest jedyną deską ratunku.