Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat i jestem dziewicą

DLACZEGO MOJE DZIEWICTWO MI WYTYKACIE I SIE SMIEJECIE ZE TO PRZEŻYTEK?ŻAL MI WAS

Polecane posty

chore baby wypisują ze ja jestem nienormalna bo jestem dziewicą ..zastanwócie sie co wy piszecie ludzie.. ja jestem dumna z tego..

czemu jestem dumna? bo jestem sliczna i mam super cialo..kazdy facet to powie..a mimo to potrafilam byc dalej dziewicą ..

Gość ___________________
Ja bym tam dumna nie była będąc dziewicą w twiom wieku :O

gdybyscie mnie zobaczyly zdziwilybyscie sie ze nia jestem ..dla was dziewica w tym wieku to pasztet bez faceta ..a ja jestem kurcze istną kopią Adriany Limy .tyle ze łądniejszą ponoć bo mam wieksze cycki itd..a mimo t onie puszczam sie na lewo i prawo tak jak niektóre z was,.,.

Gość racjonalistka
a co ma puszczanie sie do milosci i kochania sie z jednym fajnym facetem?

Gość grzybiarzzz
jezeli dobrze sie z tym czujesz to fajnie, ale co to za powód do dumy? za 5lat nadal bedziesz dumna?

Gość ___________________
Adriana Lima akurat jest brzydka, nie masz sie co chwalic :O

Gość pewnie masz mase wibratorow...
...w domu i sie sama zabawiasz

Gość saraem
Ja jestem młodsza i nie jestem już dziewicą, ale mimo to gratuluję Ci tego iż Ty nadal nią jesteś. Ten pierwszy raz powinien być z wartym tego facetem, a nie z byle kim np. w toalecie jakiejś wiejskiej dyskoteki. Zycze szczęścia! ;-)

akurat sie nie zabawiam kretyni..nie mam potrzeby takiej jak niektóre z was.. adriana lima jest brzydla dla ciebie ..mi t owisi jaki masz gust ..wazne ze jak jestem w stanach to mnie z nią mylą zawsze..a facetom sie podobam..adriana lima co ciekawe tez jest dziewica i mowi o tym otwarcie a ma 26 lat ..i co?

Gość TEŻ CZYTAŁAM O TYM
ZE LIMA SIE SZCZYCI SWYM DZIEWICTWEM.ALE JEJ FACET W WYWIADZIE PODKREALAŁ CZESTO ZE RZUCIŁ JĄ DLATEGO ZE NIE SPAŁA Z NIM. WIĘC TWÓJ FACET TEŻ CIE RZUCI NIEDŁUGO.HAHAHHAA

Gość ___________________
jest taką samą dziewicą jak Britney :D Nie ośmieszaj się :O

cnota w dzisiajszych czasach jest a przynajmniej powinna byc powodem do dumy... co mi z tego iz przespie sie z pierwszym lepszym kolesiem i zajde w ciaze lub bede spac z kim popadnie?? na ten temat sa rozne opinie ale nie nalezy nikogo ponizac ani obrazc bo nie chce czegos lub tego nie robi... mamy demokracje - jest wolny wybor kazdy moze robic co chce!!!!

przykro mi ze na kazdym kroku jak mowie ze jestem dziewicą sie smieje ze mnie kazdy..kazdy facet który sie dowiaduje o tym nie wierzy..poprostu nie wierzy nigdy w to ..kazdy mowi ze za ladn ajestem i takie teksty..czemu nikt nie rozumie ze to mój wybór,..

Gość ___________________
Gratulujemy wyboru, umrzesz jako cnotka :D

teraz jest wszedzie obecny tenat seksu, wszedzie sa podteksty na ten temat i kazdy kto odbiega od normy bedzie krytykowany i obrazany. tak bylo zawsze i nic sie nie zmienilo. co do facetow to nie raz slyszalam tekst:\"moja zona musi byc dziewica\"...a facet co swiety jest i nie musi?? nie przejmuj sie tym i nie bierz tych tekstow do siebie bo naprawde nie warto. trzymaj sie swoich racji i wszystko bedzie ok. nie uleggaj prasji wiekszosci bo potem bedziesz zalowac... a tak naprawde to sa dziewice tylko sie do tego nie przyznaja bo sie boja...

Mam 25 lat, bo faceci to kretyni!! Gdyby nimi nie byli, to by sie nie dziwili!! To dla nich byloby normalne ze dziewczyna sie szanuje, szanowala do tej pory, lub zrozumieliby ze nie spotkala kogos jeszcze z kim moglaby to zrobic. Ale tego nie rozumieja, bo wsrod nich sie przyjelo ze panny sie w miare szybko puszczaja, wiec dlatego sa kretynami!! Bo tak mysla o kobietach!

dzieki delilight:)

nie ma za co..tez jestem dziewica:)i sie wcale tego nie wstydze:)ale jestem z tego dumna:). nie ma sie czego wstydzic lub robic czegos pod presja...tez mialam z tym problem ale juz sie tym nie przejmuje co ludzie mowia o tym ... gllowa do gory...dasz rade...

Gość nananananana
no ale po co tak wszystkich atakujesz? po co wypisujesz to na forum? jak ktos jest dumny z jakiejs swojej wartosci to raczej nie wypisuje na ten temat na jakims idiotycznym forum, tonem pelnym wrogosci..czyz nie???

bym powiedziala iz to byla obrona i pocieszenie atakowanej osoby, jaezli uwazesz lub odbierasz to inaczej to juz nie moja wina:)

Gość całkiem mozliwe
Takie cnotki sa przeważnie zgorzkaniałe :P, bo seks rozwesela :D

kochana ale ty jestes mlodsza pewno..

moze i rozgrzewa ale lepiej nie zalowac cale zycie majac uraz psychczny:)lepiej zaczzekac:P. 23.

Gość ___________________
O czym ty mówisz? Jaki uraz psychiczny? Zagalopowałaś sie :O

Gość delilaght to nastepna idiotka
BUHAHHAA 23 LATA I DZIEWICA.. PEWNO PASZTET NIEZIEMSKI..

mowie o zalowaniu ze sie przespisz z kims z kim nie bylas pewna czy to zrobic czy zaczekac...o pluciu sobie w twarz...CZYTAJ UWAZNIE:)

Gość awerty
czyli niedziewice to puszczalskie laski.to jest kolejny absurd i popadanie w skrajność. mam 20 lat. przespalam sie z facetem jak mialam 17,5. jestem dalej z nim czyli 2,5 roku. jest nam ze soba dobrze i nie wyobrazam sobie naszego zwiazku bez seksu