Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat i jestem dziewicą

DLACZEGO MOJE DZIEWICTWO MI WYTYKACIE I SIE SMIEJECIE ZE TO PRZEŻYTEK?ŻAL MI WAS

Polecane posty

Gość delilaght to nastepna idiotka
ty suko brzydka..ciebie nikt nie chcial nigdy i jestes dlatego dziewicą .

Gość ___________________
Czytam uważnie, było napisane "uraz psychiczny" :O A kto tu mówi o sypianu z kim popadnie? Ale nie każda musi składać śluby czystości, my przynajmniej potrafimy cieszyc sie życiem a nie cały czas mysleć o swoim dziewictwie :P

Tak bo najlepiej zostać \"dziw...\" juz w wieku 18 lat...i potem mieć na liczniku z 10 chłopa. Niczym używane auto:-D Autorko topiku...nie można podążać za modą...bo teraz aby byc cool to trzeba nie byc juz dziewicą najpóżniej 20 rż. KOń by się uśmiał! A jeżeli ktoś chce mieć to tylko za sobą to jest zwykłym kretynem! Seks to nie ma być tylko zwierzece wyżycie się...bo akurat hormony zaszalały....bo mi sie zdaje że to \"ten\".... A uraz faktycznie pozostaje na całe życie...

Z wysmiewcami przesadowcami nie prowadze konwersacji \"delilaght to nastepna idiotka\" . TO TY JESTES IDIOTA/KA BO POTRAFISZ SIE TYLKO WYSMIEWAC. trzeba miec odwage zeby mowic o czyms publicznie a niie byc madrym w przesmiewkach... owiedz ile razy ladowales/las w lózku...no prosze nie oczerniaj bo sam/a beziesz oczerniony/a!!!!

Gość całkiem mozliwe
Są tego pozytywne strony. Przynajmniej nie zaciągnięcie cudzego faceta do łóżka, tak jak to robią inne laski. Chwała wam za to :P

Gość całkiem mozliwe
Ja się z wami zgodzę. Jednak pamiętajcie, że faceci to świnie i nawet, jak któraś będzie myślała, ze znalazła tego jedynego i po jakimś czasie pójdzie z nim do łóżka, po kilku latach on może was zdradzić(nawet się cham nie przyzna). I co wtedy ?

wyzywanie swiadzy tylko o twoim stanie intelektualnym i nie zobowiazyje mnie ani do dalszej konwersacji z toba ani niczego innego mowie do \"dalilaght to..\" mamy demokracje i jst wolnosc slowa idioto... pochwal sie swoimi wyczynami i nie chrzan ze nie bedziesz bo...

aha jeszcze jedno dla jasnosci puszczalska to ta co sie puszcza co chwile z inym. awerty Ty nie jestes puszczalska i jezeli tak zdecydowalas i nie bedziesz tego zalowac to zycze Ci szczescia. w stalych zwiazkach to jest normalnaa sprawa i po jakims czasie zaczynacie ze soba spac:)

Gość całkiem mozliwe
Ja nie cierpię lasek, które dobierają sie do zajętych facetów. Jednak jak któraś jest w stałym związku, to co mnie to obchodzi, niech się dupczy.

Gość TO JUZ BYLO
jestescie nudne az mi sie chce rzygać \ takich tematow bylo juz z 1000...\ ja niewiem kogo qrwa obchodzi ze jestes dziewica czy nia nie jestes ;/ bezsensu...jak ktos chce byc to niech sobie bedzie ...jak ktos ma chcice i nie moze wyrobnic to chuj niech nie bedzie www.bylo.pl

Gość dziewice
sa teraz w modzie...ot co ... :O

Gość blebleb
dlaczego śmiejecie sie z niej?jeśli przez ten czas nie spotkała odpowiedniego faceta to miała się puścic z byle kim żeby miec potem o czym gadac z kumpelami?ja znam pełno dziewczyn z mojego otoczenia ktore szybko zaczęły i teraz siedzą nad garami z dzieciorami i mężami którzy są na poziomie piętnastolatków