Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysia Pysia 30

Czy faceci maja wyrzyty sumienia po zdradzie?

Polecane posty

Gość Mysia Pysia 30

czy kobiety maja wyrzuty sumienia po zdradzie?

Gość morellla
zależy kogo zdradzaja????????jak kobiete

Gość Mysia Pysia 30
Pytanie kieruje do kbiet i facetow Jak sie czujecie w obecnosci zony partnerki Czy przyznajece sie do do zdrady Pytam bo mój maz mnie chyba zdradza

Gość Mysia Pysia 30
jestem mezatka i mamy dziecko Czyli jetsesmy rodzina czy w takiej sytuacji maz moze miec wyrzyty sumienia jak sie czuje gryzie go to

Gość morellla
mysia pyasia zadaj sobie pytanie jak zoną jestes???????/

Gość facet prawdziwy
myślę że to zależy od człowieka, ale w większości to chyba nie. Przy jednej dziurze to i kot zdechnie :P

Gość morellla
No skoro jesteście rodzina to cos was łączy macie wspolny dom dziecko... Tylko twój moż szuka czegoś wiecej.Mogła byś go opisac troche????????

Gość Mysia Pysia 30
wychodz z domu nie odbiera tel jak wychodzi to m aobraczke na palcu raz przszedl pijany to sprawdzałam mu dokumenty i mial obraczke schowana w portfelu

Gość ma inna laske jak nic
pewnie juz mu sie znudzilas. Czekaj az ci bedzie kazal brac bachora i wypierdalac. Tak to jest jak sie bierze slub z byle kim

Gość Mysia Pysia 30
prosze o normalne odpowiedzi a nie meneli ktorzy nie znaja sie na rzeczy nie licza sie z uczuciami matek i kobiet

Gość menel to twoj chlop
bo jak inaczej nazwac czlowieka ktory zdradza zone? Wyszlas za takie barachlo i to jest prawda czy ci sie to podoba czy nie

Gość morella
hmm na to wyglada droga mysiu ze facet chce pokazac że jest wolny i jak idzie sobie na popijawe to rozglada sie a smyczy na paluszku nie ma

Gość Mysia Pysia 30
wiem sama nie wiem co o tym myslec a jak sie go pytam to mówi chceli go napsac i schowal Wkurzaja mnie takie dziecinne usprawiedliwienia przecez nie jestem dzieckiem by wierzc w takie bajki

Gość Mysia Pysia 30
ale jak wam sie wydaje czy maj wyrzyty sumienia jak sie potem czuja po powrocie do domu bo nie pytam o powód zdrady tylko o zachowanie po zdradzie

Gość zachowanie to takie ze juz
mu sie ruchac nie chce. A poza tym to chyba bez zmian

Gość zachowanie to takie ze juz
mu sie ruchac nie chce. A poza tym to chyba bez zmian

Gość Moj miał poczucie winy
Ileż to ja od niego prezentów dostałam w czasie, gdy mnie zdradzał !!!! Gdybym tylko wiedziałą, a ja głupia brałam to za przejaw miłośći, a byliśmy małżeństwem przez 16 lat !!! Patrząć wstecz stwierdzam, że to musiała być chęć "odkupienia win" spowodowana poczuciem winy..... Jednak jak postawiłam sporawę jasno i zażądałąm rozwodu, to bagatelizował. usłyszałam" Kotku, naprawdę nie potrafisz mi wybaczyć moich słabostek?" Dobre, co :-o

Gość morella
jeżeli twój moż miał by wyrzuty sumienia to by unikał odpowiadania na twoje pytania i nie patrzył by cio prosto w oczy jakby na nie odpowiadal. Nie wiem jak to wyglada jak mu zadajesz pytania?????????????

Aha, mój miał kilka romasów i nie przyznawał się do końca, łgał świetnie.... Aż w końcu zastałam ich razem..... nawet nie chce się wspominać..... Rozmawiałam potem z moim przyjacielem (też zdradza żonę). On twierdzi, że tacuy jak mój ex to dupki. Nie dlatego, że zdradzili żonę, ale dlatego, że byli na tyle głupi, że dali się złapać :-(

Gość morella
Mój miał poczucie winy żeczywiście byłas w sytuacji w której facet uważał ze załatwi wszystko prezencikami..Jednak ty była twardza i postawiałś sprawe jasno żadko kobiety umieją tak rozegrac sprawe!!miałas silną wole brawo!!!!!!!!!!

morello, to nie działa na facetów Mój patrzył mi prosto w oczy i łgał świetnie. Mieliśmy 2 dzieci, byliśmy małżeństwem 16 lat, wcześniej 4 lata mieszkania razem. Uwierz mi, miłość przesłania wiele rzeczy. Nawet nie wiedziałam z jak wyrachowanym człowiekiem żyłam..... Może tak go kochałam, że nie chciałam widzieć drobiazgów, któe nie pasowałyby mi do jego wizerunku? Nie wiem. Ale gady się ocknęłam, to był podwójny prysznic - po pierwsze uzyskałam pewnośc, że jednak mnie zdradza, a po drugie, otworzyły mi się oczy co to za człowiek...

Gość Mysia Pysia 30
moj nie che o tym gdac i zamist byc mily gdy ja placze to jeszce po mnie wyzywa i mówi ze jak nie nie skoncze beczec to wyjdzie z domu bo ze mna nie wytrzymuje nerwowo ale tupet i jeszcze wine na mnie zrzuca

Nie chodzi o to, że on próbował mnie "przekupić" prezentami, po prostu w trakcie romansu, gdy ja jeszcze o nim nie wiedziałam, dostałam nagle bardzo dużo i bardzo drogich prezentów. Wtedy ... nie zapaliła się lampka. Ale dziś myślę, że on w ten sposób próbował zagłuszyć poczucie winy, że on w tym czasie z kochanką....

Gość Mysia Pysia 30
a moj własnie nic mi nie kupuje ja nie pracuje i mi mowi ze jak che prezenty to mam isc po pracy sobie zarobic

Oni zawsze zrzucają winę na kobietę, tak łatwiej... Poczytaj na sposobach zdradzanych żon..... Tyle , że wcześniejsze wpisy, bo teraz one się tam non-stop kłócą z jakąś kochanką żonatego :-( Facet będzie Ci wmawiał, ze Cię zdradza, bo jesteś nie dość czuła a innym razem, że zbyt czuła, że za ładna, że za brzydka, że za wesoła, za chwilę że za smutna.... Alkoholik też wini żonę o to, że pije :-o

Gość chyba zalezy od faceta
ale ten ktorego ja znam nie ma zadnych wyrzutow sumienia ani ze zdradza,ani ze klamie.

Gość Mysia Pysia 30
co za ludzie gorzej niz z zwierzeta bo inaczej by ich ruszalo sumienie

Mysiu, moja rada to iśc do psychologa i podbudować poczucie własnej wartości - wtedy łatwiej jest się wydostać z pułapki małżeńskiej.... Można spojrzeć trochę z dystansu i podjąć decyzję - chce z nim być albo nie chcę. Co do uczuć facetów - myślę, że je mają. Mój eks nie ułożył sobie życia po naszym rozstaniu, miał 2 próby samobójcze, do dziś twierdzi, że mnie kocha :-o Ale gdy byliśmy razem, to tzdradzał mnie notorycznie, kłamał, nie chciał rozmawiać... klasyka. To doprowadziło mnie do głebokiej depresji, nie wiedziałam kim jestem, co jest prawdą a co nie :-o

Gość Mysia Pysia 30
chyba ze ciezko odróznic im dobro od zla