Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani motylowa

piling kawowy - dawajcie przepisy

Polecane posty

bo chce zaczac w celu zlikwidowania cellulitisu a widze ze to cudo cieszy sie ogromna popularnoscia. A to tez sprawia ze nogi sie chudsze robia???

Gość tak oczywiscie
do tego powieksza piersi, wyszczupla brzuch i koryguje linie nosa oraz kolor oczu

ja orzpuszczam ok 4 lyzeczek kawy rozpuszczalnej w 2 lyzeczkach wody, dodaje 2 lyzeczki cynamonu i lyzeczke imbiru i tym wszystkim nacieram nogi i pupe po czym zawijam sie w folie na 30 min. Mialam bardzo zaawansowany cellulitis - bylo go widac na nogach jak stalam ale wiedze poprawe. Ale do tego cwicze na silownie przynajmniej 2 razy w tyg, jem owsianke i muslii codziennie oraz smaruje wieczorem nogi zelem Nivea googbye cellulitis a teraz kupilam nowy Eveline 3D wiec jeszcze nie wiem jak on dziala ale slyszalam ze jest dobry

Gość la esperanzaaaaaa
A powiedz ile juz stosujesz ten peeling?

Gość ciezka malgorzatka
A po jakim czasie zauwazylas efekty? Slyszalam tez ze niektore dziewczyny dodaja do tej mieszanki balsam antycellulitisowy. To jak lepiej dodac go do pillingu czy nalozyc go samego oddzielnie po pillingu?

ja stosuje bez balsamu a smaruje sie nim pozniej juz jak zmyje ta papke. Nie wiem czy tak jest lepiej czy nie ale mnie tak odpowiada :) Tez slyszalam ze niektore dziewczyny robia sobie taki peeling z kawa naturalna do ktorej dodaja jakis balsam do kapieli albo peeling pod prysznic i nim sie masuja ale nie zawijaja sie pozniej w folie tylko splukuja od razu. Takze ile osob tyle roznych wersji - trzeba znalezc jakas ktora Wam odpowiada.

wyszczupla, to wiem, ale nie rozumiem dlaczego powiększa piersi??? myślałam ,że po kawowym mi zmaleją?

Gość ksik
peeling kawowy ma się nijak do piersi,taki komentarz to kpina:) Ja robię tak-2/3 łyżki kawy zalewam,dodaję żelu antycelulitowego Lirene (albo jakiegoś innego),nacieram się calutka,robiąc przy okazji niezły syf w brodziku:P i zmywam!!Skóra jest gładsza niż pupcia niemowlaka.O zwalczaniu celulitu nie mogę narazie nic powiedzieć bo robię tak dopiero od tygodnia:)szkoda że takiego peelengu nie mozna robic codziennie:/

Gość ikkai
No tak, piling kawowy działa super wyszczuplająco. Z prostego powodu: domycie po nim wanny i kafelków to minimum kwadrans gimnastyki. Dlatego używam zwykłej drobnej soli: efekty na skórze takie same, a ile mniej sprzątania.

Gość pięknie pięknie
najlepiej co 3 dni. Nie można robic pilingów codziennie.