Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2007

jestem w ciazy , po terminie ...

Polecane posty

Gość mama2007

odszedl mi czop, czy w takiej sytuacji moge sie kochac ze swoim mezem??

Gość mama2007
Czy ktos moze mi odowiedziec na to pytanie?

Gość slodyczzzzz
troche mi przykro ze tak nikt nic nie wie na ten temat, chcialabym przyspieszyc porod , slyszalam ze sex powoduje szybsze skurcze ale mamy z mezem obawy, bo czop ewidentnie wylecial

Gość miniMinu
hmm ciezko powiedziec, ale chyba mozna :) a dio gina nie chodzisz codzinnie? u nas jest taki zwyczaj ze po terminie do gina chodzi sie prawie codzinnie-to sie jego zapoytaj mi odszedl juz na porodowce wiec nie wiem, ale wg mnie nie ma przeciwskazan mojej kolezance odchodzil stopniowo nawet nie wiedziala kiedy dokladnie i kochala sie z mezem, gin pozwolil

nie prosciej by bylo zadzwonic do gina i zapytac? Ja przenosilam 13 dni,ale lekarz nie wspominal nic o takiej metodzie przyspieszania ;)

Gość mama2007
dzisiaj sobota ,nie zastane lekarza niestety. A o sexie tez slyszalam ze sperma zawiera substancje ktore powoduje szybsze obkurczanie sie macicy , po za tym jest naturalnym masazem szyjki, powoduje szybsze jej rozwieranie.Boje sie tylko coby do zakarzenia jakiegos nie doszlo.Po odejsciu wod to jestem pewna ze jest ryzyko odnosnie zakarzenia, ale czy po odjesciu czopa??