Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Interesująca22

Sondę czas zacząć!!!

Polecane posty

Czy pozwalacie sobie, aby Wasz chłopak, mąż uzywał bluźnierstw w stosunku do Was, np. pojeb....a jesteś, albo wypier...j na trzeżwo lub jak sobie wypije?? napiszcie też ile jesteście w związku

pierwszy taki tekst i to byłby koniec naszego związku - 3-letniego póki co

Gość jlker
no to fajnie .Musze to zastosowac ,bo mi sie laska znudzila ,a nie wiem jak odejsc by ja nie zranic .Wyznam jej to haslo i sama odejdzie

Niestety mojemu się wysmyknęło coś takiego drugi raz(po alkoholu) ale za drugim razem ja nie wytrzymałam i też mu \'\'tak nieładnie\'\' powiedziałam jako pierwsza związek3,5letni czemu uważasz że to powód by zakończyć związek? fakt,że było to straszne,ale... czy nie zdarza się to u Was chce wiedzieć bo po prostu nie wiem jacy są inni mężczyźni

Gość no bez przesady
żeby zaraz związek kończyć

Gość nol koments

Gość katalania
niektóre wypowiedzi mnie rozwalają nie wiem czy same dzieci tu piszą?zerwać z chłopakiem za bluźnierstwa,no nie

Gość jestem ze swoim facetem rok
i ani razu sie do mnie tak nie odezwal. nawet jak sie poklocimy i jak jest pijany to jest na tyle dobrze wychowany, kulturalny i szanuje mnie ze nie powie tak do mnie ani w zaden inny wulgarny sposob. Kocham Go:-)

Gość jestem ze swoim facetem rok
ja bym sobie nie pozwolila na takie jego zachowanie. po pierwszym razie moglabym wybaczyc ale powaznie z nim na ten temat porozmawiac. jesli jest madry i cie szanuje sytuacja sie nie powtórzy

czemu to powód żeby zakończyć związek??? o matko!!! dziewczyny no litości!!! pozwoliłybyście żeby facet mówił do Was \"spier..\" czy \"poj... jesteś\"???? odrobina szacunku!! a wyobrażacie sobie, żeby Wasz ojciec powiedział tak do Waszej matki?? bo ja nie! i nie wyobrażam sobie życia z facetem, który tak do mnie mówi i NIE WYOBRAŻAM SOBIE< ŻEBYM JA MOGŁA TAK POWIEDZIEĆ DO NIEGO!!! nie chodzi o to, że nie może przekląć - czasem to robi jak się mocno wkurzy, ale NIGDY nie odezwał się do mnie w ten sposób!! nigdy nie powiedział mi nawet: \"głupia jesteś\" - bo to jest argument poniżej jakiegokolwiek poziomu kultury! mój facet jeśli się ze mną nie zgadza, jeśli uważa że nie mam racji - rozmawia o tym ze mną, przedstawia określone argument, próbuje mnie przekonać... nigdy w życiu nie uciął rozmowy takim tekstem jak \"głupia jesteś\", \"nic nie rozumiesz\" czy właśnie \"poj... jesteś\" - i pewno właśnie dlatego to on, a nie jakiś bluzgający cham zostanie moim mężem tu nie chodzi o jakieś gówniarstwo (mam 26 lat) czy przesadę - tylko o ELEMENTARNY SZACUNEK do osoby z którą chce się spędzić życie! a za szczeniackie uważam właśnie odwrotne zachowanie: facet mówi to dziewczyny \"ty głupia pipo\" a ona się jeszcze głupkowato cieszy! (byłam świadkiem takiej sytuacji) a jak za 10 lat jej przyłoży to też powiecie, że \"bez przesady\" i że to jeszcze nie powód żeby zerwać? w związku trzeba się przede wszystkim nawzajem szanować - a jeśli Wy nie oczekujecie szacunku od Waszych partnerów to oni po prostu nie będą się wysilać i tego szacunku Wam okazywać