Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

jakie powody dają faceci???

Polecane posty

kiedy chcą delikatnie zerwać z dziewczyną??? np ciągle nie mają czasu itp......jak sądzicie??

Gość czasem ciagle nie maja czasu
czasami poprostu przestaja sie odzywac, a czasem mowia wprost o co im chodzi. Ilu facetow, tyle metod, chociaz niektore sie powtarzaja. Nie mozna generalizowac

Gość aaaaallllllllaaaaaaaa
Ja tak mialam mój męzczyzna nie chcial sie ze mna spotykac tak czesto jak zawsze,i wkoncu sie rozstalismy :(Poczatkowo caly czas do siebie dzwonilismy,ale postanowilismy narazie nie miec ze soba kontaktu...mam nadzieje ze czas pokaze ze nie mozemy bez siebie zyc:) ale czasami trace nadzieje:(

ale jak to odpocząć, skoro dwoje ludzi sie kocha to każdą minutke chcą ze soba spędzić a nie od siebie odpoczywac jakby sie soba zmęczyli. moim zdaniem to tylko wymówka.

Gość u mnie były takie objawy
* baaardzo zapracowany -> brak wolnego czasu dla siebie, a co dopiero dla mnie :/ * ciągnący się remont w domu hmmm nawet w Niedzielę :classic_cool: * brak czasu aby napisać SMSa czy maila lub puścić sygnałka już nie wspomnę o spotkaniu :o * milczenie trwające tygodniami * pierwszy się nie odzywał * na SMSy czy maile odpisywał bardzo zwięźle, nie odp na pytania albo wogóle milczał i nie odpisywał na SMSy etc * ... itd długo bym mogła wymieniać ale nie mam ochoty najlepsze jest to, że po 2 m-cach takiego zachowania i olewki z jego strony napisałam mu co myślę i że mam tego dość i się odcinam od tego, On jakby nic odrazu mi odp, że nie będzie mi się tłumaczyc bo się na niego obraziłam:(, a nie mam powodu i jak to bywa z facetami odwrócił kota do góry ogonem i zwalił wszystko na mnie... nadal uznaje, że wszystko jest w porządku :o no co za ....... :/ brak słów na tego typka :P