Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 20

Pomocy!!czy to ma sens???

Polecane posty

Gość Aga 20

Witam! Mam problem ;od jakiegoś czasu jestesmy para z moim kolega z pracy .Jest swietnie:))))bosko.Ale dowiedzialam sie wczoraj ze byl on takze( z 10 m-cy temu) z moja kumpela z pracy,ktora bdb znam :((. Nie wiedzialam o tym .teraz dziwnie sie czuje .Nie wiem jak zareaguje otoczenie,ludzie z pracy.On nie utrzymuje z nia kontaktu ,nie rozbilam tego zwiazku to bylo dawno ale mam mieszane uczucia.... Poradzcie jak powinnam sie zachowac?Zapytac o ten zwiazek Mojego M.??? POMóżCIE!!!!!!!!!!! ;(

Gość Brunetka31
Dziewczyno jesli go Kochasz nie pytaj bo bedzie czul sie niezrecznie a Ty tymbardziej.Pozatym niewiem czym sie przejmujesz byl z nia ale juz niejest teraz jest z Toba i to najwazniejsze takie jest zycie pozatym nikomu nie odbilas go widocznie nie pasowali do siebie. Nigdy nie pszejmuj sie co powiedza inni ludzka glupota jest wielka ludzie lubia plotkowac najlepiej niezwracac na to uwagi .Jak bedziesz sie pszejmowac co ktos powie to wasz zwiazek nie pszetrwa wkoncu liczy sie to co jest miedzy wami:):):) Pozdrawiam:)

Gość Tomcio z Paluch2
ale stwarzasz problemy. Troche Cie porucha i zostawi. Nic nowego. Ciesz sie nowym penisem w cipce:)