Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna edytkaa

Do facetów czy zaprzyjaźnilibyście się z lesbijką

Polecane posty

Gość Fajna edytkaa

przyjaznie sie z dwiema wiec jedna wiecej nie robi mi roznicy ...przyjaznie sie z czlowiekiem nie z orientacją ;)

I chyba nawet czasem lepsza byłaby przyjaźń z lesbijką niż z kobietą heteroseksualną. W drugim przypadku jakby się podobała i była wolna, to miałoby się wiadome zamiary. A jak by się nie było w jej typie to całą znajomość możnaby uznać za zmarnowanie czasu. Z lesbijką nie byłoby takiego problemu .

Gość Mizuni
Jak najbardziej. Przyjaźnię się z jedną bardzo mocno, i mam ten komfort, że sam będąc heterykiem i mając kobietę, oraz zasady = nie zdradzam - nie ma problemu, gdy moja przyjaciółka chce się do mnie przytulić czy potrzymać za rękę - nie ma w tym nic z erotyzmu, więc sytuacja jest czysta. Poza tym można pogadać o rzeczach, o których z kobietą hetero się raczej nie porozmawia.

Gość mmarzenka
o jakich rzeczach nie mozna pogadac z kobieta hetero??????

Gość kleszcz
O czym Wy opowiadacie ? Przyjaźń normalnego faceta z lesbijką nie istniała i nie zaistnieje , prawdziwa lesbijka ucieknie od każdego faceta , nawet będzie unikać kontaktu wzrokowego z facetem . Dla lesbijki konieczność kontaktu z facetem jest gdy facet jako fachowiec jest potrzebny, czyli hydraulik zlew przepcha albo elektryk wymieni przepalone gniazdo elektryczne. kiedyś pomagałem lesbijce przy pewnych pracach remontowych w jej domu i mam pewne doświadczenia , nie da się nawet porozmawiać z lesbiją , dla lesbijki się liczą tylko koleżanki i ma dużo koleżanek do których lubi się uśmiechać , natomiast faceta traktuje jak piąte koło do wozu :(

Gość on_93
przede wszystkim do KLESZCZA: chyba Ci się pomyliły pojęcia 'lesbijka' a 'feministka'. jestem przykładem przyjaźni między hetero a less. moja przyjaciółka wcale NIE jest wrogo nastawiona do facetów. po za tym tak jak wspomniał ktoś wcześniej z przyjaciółką less można pogadać na tematy gdzie z nikim innym by to nie przeszło - ja dzielę się z nią faktami z codziennego życia faceta, ona ze mną z codziennego życia kobiety. Najgorsze w takich przyjaźniach jest to, że wszyscy wkoło posądzają Cie o związek z tą osobą.

Gość sosna 51
Chętnie bym się zaprzyjażnił, porozmawiał, doceniam i szanuje je jako człowieka i kobietę dyskrecja, uprzejmość szczerość, uczciwość, zaufanie ,ostatnio oglądam filmy o lesbijkach wszystko można uzgodnić.chętnie bym przytulał.

Gość ptasiek nastroszony
jasne! i..... nie tylko. czesto są to Niewiasty o nieziemsko delikatnej subtelnej urodzie.

Gość Raffs
Kleszcz Ty pajacu....nic nie wiesz. Przyjaźń taka jest możliwa....głęboka i czysta.