Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tretetetututu

najglupsze z najglupszych

Polecane posty

Gość tretetetututu

chyba zadam najglupsze z mozliwych i najczesciej pojawiajacych sie tu pytan: czy jest mozliwe, ze jestem w ciazy!? uprawialam seks (+prezerwatywa) w polowie kwietnia... (dwa dni po ostatnim dniu okresu). od tego czasu dwa razy mialam okres. ale nieragularny. do tego, jak na mnie i moj gust- malo obfity. w lipcu robilam test ciazowy (wyszedl negatywnie). i znowu spoznia mi sie okres... juz 3 tydzien! dodam, ze sie odchudzam, mam duzo stresow- a brak okresu jest z tego wszystkiego najmniejszym stresem. od tego czasu, kilka razy ostro imprezowalam, bralam dopalacze, pilam hektolitry alko. chyba mi odbija- bo dalej mysle, czy nie jestem w ciazy... teraz bede sie bala urojonej :o ale wydaje mi sie, ze mam spory brzuch :( czy ktos mi odpowie? moge byc w ciazy?

Gość intrygantkaaaaaaaaaaaa
to ewidentnie rak jelita grubego a nie żadna ciąża - tak więc głowa do góry, w ciąży nie jesteś :)

Gość tretetetututu
i co? jakie sa objawy w 4tym m-cu? wiem, ze to glupie, wiem. a jak wyglada brzuch w 4ym?

no jesli prezerwatywa nie pękła ani sie nie zsunęła to nie powinnaś byc w ciązy... stres, odchudzanie jak najbardziej wpływaja na spoznianie sie okresu moja rada: idź do lekarza ginekologa i wykonaj test z krwi na beta HCG, po takim czasie nie ma mowy o pomyłce... zresztą... nawet podczas zwykłego badania + usg lekarz moze potwierdzic 4 miesięczną ciąże... wiec koniecznie do ginekologa ! jeśli wykluczy ciąże to pewnie zapisze Ci luteine na wywołanie okresu wolałabym żebys nie była w ciązy... skoro pilas tyle alkoholu i stosowałaś \"dopalacze\" to potencjalny dzieciak pewnie miał niezłe jazdy u Ciebie w brzuszku

eh.. i niby nic i jestes w 4tym miesiacu ciazy.. hmm... przeczytaj sobie jeszcze raz to, co sama napisalas... \"dodam, ze sie odchudzam, mam duzo stresow- a brak okresu jest z tego wszystkiego najmniejszym stresem. od tego czasu, kilka razy ostro imprezowalam, bralam dopalacze, pilam hektolitry alko\"

Gość tretetetututu
dzieki za wszystkie dopowiedzi :) mile z was w sumie dziewczyny :) a myslicie, ze ten test, ktory robilam- mogl dac zly wynik? ehh... jutro pewnie zrobie kolejny...

objawy ciazy : *poranne nudności 2-8 tygodni po zapłodnieniu *Częste oddawanie moczu Zwykle 6-8 tygodni po zapłodnieniu *Wzmożony apetyt- pierwszy trymestr * Zawroty głowy, łaknienia - pierwszy trymestr * u kobiet palących niechec do palenia *Rozpulchnienie macicy i szyjki 2-8 tygodni po zapłodnieniu (to zaobserwuje tylko lekarz) * wrażliwość i bolesność piersi- zazwyczaj kilka dni po zapłodnieniu *oczywiście powiększenie macicy i brzucha

tak swoja droga odpusc sobie \"dopalacze\" bo to mozg zzera:)

Gość tretetetututu
z wyzej wymienionych obajawow- nie mam zadnego :o no moze z tym apetytem- ale sie odchudzam :o a co do dopalaczy- to byl raz :o pierwszy i ostatni :o :) jeszcze raz baardzo dziekuje. mimo wszystko wybiore sie do gina. czuje sie teraz jag glupia, pusta malolata :( pozdrawiam goraco

Gość Radio Maryja
bo napewno jestes durna i pusta malolata zadajac ...takie pytanie durne :classic_cool: