Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amores

czemu podobam sie tylko tym facetom ktorzy mi sie nie podobaja?

Polecane posty

Gość amores

widze zainteresowanie tylko u takich mezczyzn ,tylko oni mnie podrywaja.Wiem ze innym sie tez podobam,ale przyciagam tylko tych ;(

Gość maripossas
moze jestes tak ladna,ze adni faceci mysla sobie ze nie maja u ciebie szans i odpuszczaja,a ci niegrzeszacy uroda mysla; e tam nie mam nic do stracenia,najwyzej dostane kosza, a fajna laska?:D nie wiem

Gość amores
no to na to wyglada,ze sama bede musiala podrywac:D chociaz tego nie lubie;)

Albo autorka topiku nie potrafiła dokonać rzeczywistej samooceny w temacie własnej urody. I w efekcie tzw. \"własnej poprzeczki\". Przez to może mieć wygurowane (niedopasowane do własnej atrakcyjności cielesnej) oczekiwania. To nie rzadkośc. Takie kobiety przed 30-ką mądrzeją. Ale wtedy często nawet ci przeciiętni są już pozajmowani.

Gość amores
nie mam wygorowanych wymagan :D

Gość amores
chyba,ze wymagania wygorowane to takie: ladna twarz(musi mi sie podobac) szczuply,nie lubie facetow z nadwaga mowie o wygladzie,charakter jest rownie wazny;) mam wymagania,czemu mam nie miec,skoro sama nie jestem najgorsza,itd?

Tyle że często faceci też są w stanie rozpoznać te, którym się podobają. Wtedy startujemy do tych najładniejszych. Później dopiero poznajemy ich charaktery. Jak są ok, to powstaje związek. Normalka Choć oczywiście zdarzają sie sytuacje odmienne.

Gość amores
The Quiet Man nie moj typ,zaden;)

Gość amores
facet.rocznik1978 wiesz,ja nie pokazuje zainteresowania mezczyznom,nie wiem moze powinnam zaczac,bo co mam robic,jak kolejny raz podrywa mnie facet z bardzo widoczna nadwaga?

Gość amores
76kg/164cm. Wiem, że ciutkę za dużo :)

Gość ciutke to malo powiedziane
:O

Gość zazuk
ciutkę? Sorry nie chcę być niemiła ale to duzo za dużo :(

Gość amores
facet.rocznik1978 mi akurat nie podoba sie nadwaga,uwazam,ze trzeba z tym walczyc. Moj byly nie nalezal do szczuplych,wazyl wg mnie sporo,raz tyl raz chudnal,nie ograniczal sie w jedzeniu. podobaja mi sie faceci o normalnej wadze,nie mowie o tym zeby na brzuchu mial kaloryfer. sama waze normalnie,moze wg Ciebie jestem gruba,ale nie wygladam: 57kg 167cm

Gość zazuk
która amores jest prawdziwa???

jesli ktos sie domyslil to byl podszyw;) normalnie ludzie nie maja co robic,ale ok,z nudow mozna sie nawet podszywac

Gość zazuk
57/167 to jest jak najbardziej normalna waga :)

Gość Alicja czarodziejka
Facet co dla Ciebie znaczy Normalna waga ? To zależy od budowy kości .

facet.rocznik1978 czyli wg Ciebie przy 57kg jestem gruba przerazliwie? moze nie chuda,ale normalna

Gość Alicja czarodziejka
No Facet też mnie to ciekawi :O

The Quiet Man nie martw sie o moja samotnosc,skoro ja sie nie nie przejmuje:;) w dodatku sama jestem od niedawna i sama o tym zdecydowalam:p

Gość mamtaksamo82
nie umiem zainteresowac soba faceta, i dlatego tak mam.. wiem, raczej nie jestem brzydka! czasem naprawde ladnym sie podobalam, lecz jestem zbyt niesmiala, zbyt malo fajna i niedoswiadczona, poprostu nie wiem jak z nimi gadac, sams sobie odpowiedzialam na to pytanie:o autorko ty pewnie tez masz jakies przypuszczenia?

nie mam problemu z dogadywaniem sie z plcia przeciwna mysle,ze bardziej chodzi oto,ze czasem poprostu robie sie niesmiala jak widze,jestem w poblizu ciekawego faceta:/

Gość mamtaksamo82
nawet sama sie sobie nie dziwnie prawie cale zycie w samotnosci spedzone....sama ze soba, teraz zaluje ale zapozno juz na wieksze zmiany :O