Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amores

czemu podobam sie tylko tym facetom ktorzy mi sie nie podobaja?

Polecane posty

Gość mamtaksamo82
nie raz bylam w takiej sytuacji, i z tego co pamietam to jedyna szansa dla nas jest ... hmm jeden glebszy albo nawet kilka takich:P ;) ale to tez ma swoje zle strony, bo znowuz wtedy dziewczna traci na atrakcyjnosci... heheh

moze to przez komleksy ktore wpajala mi rodzina bez potrzeby,nie wiem.zabardzo tez nie umiem podrywac facetow,zawsze uwazalam ze to nalezy do mezczyzny;)

Gość Alicja czarodziejka
Facet masz szczęście :D ps. Nie pale 2 tygodnie :D

Gość mamtaksamo82
ja tez nie wiem , najgorzej, ze gdy to robi to ja wtedy jakby automatycznie obojetnieje? nie wiem, czasami chcialabym sie tylko wtedy upic... z nim... ale boje sie konsekwencji, zreszta zastara tez na takie jestem. Mamy przejepane, eh

hehe moze i alkohol bylby jakims rozwiazaniem,ale jakos nie przepadam;) moze poprostu nie jestem az tak rozrywkowa,mam kolezanke,ktora jest dusza towarzystwa,pije,pali,ciagle cos gada,nie zawsze madrego,nie jest pieknoscia,taka normalna dziewczyna a ZAWSZE znajdzie sie jakis adorator;)

Gość Alicja czarodziejka
Palenie szkodzi :D

The Quiet Man dajesz tak smiesznych typkow ze normalnie wysiadam;) taaaaaaaaak kocham sie w Harrym od lat:p zaden mi sie nie podoba z nich, w dodatku nie cierpie tatuazu,maly ok ale nie na cala reke,bez przesady

Gość mamtaksamo82
tej pewnosci siebie, i troche wicej radosci, brak.... faceta... dzieki ktoremu przez zycie na skrzyddlach by sie lecialo.. takiego zapalnika, dzieki ktoremu wszystko by zaloslo ehhh juz nigdy tego nie znajde?:(

Gość maamtaksamo82
zablyslo -mialo byc

aż tak jak Tobie to mi go nie brak.. powiedzmy że mógłby być, ale samej mi tez dobrze.. tu i tu są plusy i minusy.. a więc nie wiadomo co lepsze.. zobaczy się co życie przyniesie..

Andrzej podoba mi sie zwlaszcza na tym zdjeciu jak ziewa:D nie no ni trafiasz w moj gust niestety:p

ale taką wielką szaloną, bezwarunkową i do grobowej deski miłość to bym się pokusiła i bym chciała.. hmm ale się rozmarzyłam :P:D

mam ten sam problem co założycielka topicu czasami aż ach.... po co mówic :-((

Moim zdaniem takie kobiety mają wygórowane oczekiwania. I mylne postrzeganie męskiego systemu wartości. Dla facetów liczy się kobieca uroda i jej charakter. Reszta jest nieistotna. Więc jak kobieta ma słabą urodę to nawet najlepsza praca i stroje nie pomogą.