Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amores

czemu podobam sie tylko tym facetom ktorzy mi sie nie podobaja?

Polecane posty

ja to mam syndrom ćwierć wiecza :P:D e tam do końca nie walczą chyba że są bardzo zdesperowani.. a ciekawe ile to dłużej u Was trwa?

The Quiet Man ty jesteś facetem, czy babką, bo nire wiem? jak miałam 20 lat, to ON (czyki mój mąż) zakochał się we mnie bez pamięci. Chciał mnie chronić, przytuać, opiekować się mną, ale minęły już lata, od tego czasu. Wiesz jak ie ma tyle lat co ja,to człowiek juz mysliinaczej, zreszta ja jeszcze nie wygladam takźle,bo ostatnio kolega z pracy powiedział, ze ja nie wiem jak to mieć małe dziecko, bo sama pewnie jeszce dzieci nie mam. Uznałam to za komplement, bo mam prawie 14 syna

moira Nie. Chodzi mi o to ze koleżanki to nawet można poznawać mając 80 lat. A związki się buduje za młodu. M.in. o o tu chodzi. W pewnym okresie trzeba się skoncentrować na tym by kogoś poznać do wiadomych celów. A jeśli ktoś odstanie kosza a kobieta chce koleżeństwa to szkoda czasu na to koleżeństwo z nią Oczywiscie mam tu na myśli relacje z kobietami wolnymi i podobającymi się.

no teraz to już dowaliłeś hahahahaha za chuda haha to szkoda ze mnie nie widziałeś :-)))

to ja juz teraz rozumię zachowanie pewnej osoby .. eh no nic.. to nie można zostać koleżeństwem takim na piwko:D tylko albo związek albo dowidzenia ..?

wy faceci jesteście dziwni i dziwne macie pojmowanie rzeczy jakoś nie moge nadążyc a co powiesz na to: moja koleżanka spotykała sie a facetem poznała go tuż przed jego ślubem ale to mu nie przeszkadzalo jakoś mało tego po kilku m-cach zoneczka zaszła w ciąże i dalej sie chciał spotykac zonka rodzi za 2 tyg a on proponuje koleżance wspólną noc w hotelu i malo tego bo dalej chce sie z nią spotykac i co ty na to i jego podziały???

deko Jak kobieta się podoba i dostanie się od niej kosza to lepiej olac w 100 proc. Bez względu na to jak się dogaduje z nią. Co innego kobiety do których się nie startowało. Koleżanki też są potrzebne :-)

doceniaj to , ze sie im podobasz:D zawsze to cos:D ;0 jakies doswiadczenia mozna zdobyc juz ;)

moira O czym ty piszesz ? Ja pisze o motywie niedoszłej dziewczyny chcącej koleżeństwa. To co innego od reszty koleżanek. Od koleżanki do kochanki - TAK Od niedoszłej dziewczyny do koleżanki - NIE Taki ja mam system wartości (ale bez zdrady). Ktoś moze mieć inny. Jego sprawa.