Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ciekawe

Moja skromna, ślubna sukienka

Polecane posty

Gość Do no ciekawe
Do rybki trzeba byś strasznie szczupłą i mieć ogromną różnicę pomiędzy pasem, a biodrami i jeszcze proporcjonalną sylwetkę - tyle samo w biodrach, co w biuście. Strasznnie mało kobiet tak ma. Nawet zdjecia modelek w katalogach sukien są często "wydłużone". (Jak modelka trzyma jedna rękę w dół, a drugą w górę, to jedno ramie ma grube, a drugie (to pod kątem 90 stopni) chude, hihi).

Gość no ciekawe
No tak, Wy tak "rybkujecie" ale moja sukienka nie jest rybka i nie zrobi ze mnie (chyba ??? :-) ) wielorybka

Gość Do no ciekawe
Sorki za odbieganie od tematu. ;)

Gość no ciekawe
Hihihihih, grunt, że się nie kłócimy ;-) A co do rybek , bardzo mi się podoba taki fason, ale niestety nie mogłabym się pokazać w takiej sukience :-( :-)

Gość ele mele
Bardzo mi się podobają te sukienki, które wkleiła Miarka. Sukienka autorki nie jest brzydka ale i nie ma w sobie tego 'czegoś', oczywiście to moje zdanie. Na pewno kusząca jest jej cena i gdybym miała do dyspozycji skromny budżet, to próbowałabym ją jakoś przerobić, doszyć coś itd., żeby była niepowtarzalna:).

Gość tylko jaaaaaaaaa
Mi sie ta wklejona przez autorke topicu na samym początku SZALENIE PODOBA :D Jest śliczna, uwielbiam skromne stroje :) Bez zdobień i udziwień. Piękna. Jestem przekonana że będziesz cudownie wyglądać :)

Gość infolodowe
Do autorki-no ciekawe Śliczna,ta Twoja sukienka i będziesz w niej ślicznie wyglądać. Najważniejsze,żebyś była szczęśliwa,bo "nie szata zdobi człowieka".