Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ciekawe

Moja skromna, ślubna sukienka

Polecane posty

Gość no ciekawe
249 zł , pewno zaraz ktoś mnie skrytykuje, ze tanio no i w związku z tym beznadziejnie :-D

no ciekawe---> pytałaś o opinie:P:P ale myślę ze tego dnia będziesz najpiękniejsza i najszczęśliwszą kobieta pod słońcem i ze będziesz wyglądać 100 razy lepiej niż modelka

Gość no ciekawe
Pytałam o opinie i dziekuję za nie :-) Każdy ma inny gust, każdy inne wyobrażenie swojej ślubnej kreacji :-) i dlatego rozumiem, że jedne są na - tak inne na - nie

msza racje ta która ja pokazałam to jedna z moich wymarzonych:) a modelka z twojej po prostu jest fatalnie wymalowana i nie pasuje do ślub stad tez myślę negatywne wrażenie. a co do ceny to chyba nie ma znaczenia:P

Gość no ciekawe
No kochana :-) skoro wymarzona to kupuj i tyle :-) Nie ma co się zastanawiac, bo rzeczywiście jest interesująca

hehehehehe na razie mama (chyba?:P:P) księcia z bajki czekam na dobra wróżkę białego konia i zamek:P:P lol

Gość no ciekawe
Grunt to miec księcia ;-)

Gość no ciekawe
Ale cisza, czuję się niedowartościowana ;-)

Sukienka jest skromniutka ale za taka cene warto dodtaki do nie bedą wiecej kosztowały ale jeśli bedziesz szczesliwa i zadowolona to jak najbardziej za :):)

Gość no ciekawe
No właśnie mam zamiar dobrać do niej jakieś "bardziej bogate" dodatki :-)

do autorki tematu-naprawdę uważasz,że niska cena stanowi powód do wyśmiania?niektóre panny próbują się dowartościować ceną sukienki, chcą być księżniczkami za wszelką cenę zapominajac,ze za tym wszystkim stoi BIZNES i ludzie zarabiaja przez ich naiwnosc wielka KASE a firma,w ktorej kupisz swoja sukienke jest na mojej liscie sklepow do odwiedzenia,babka szyje tez fajne wizytowe sukienki

Wyjątkowo brzydka ta suknia. Bądzmy szczerzy. Za tą cenę można znależć setki ładniejszych. A to wygląda jak nieudany projekt kiecki na studniówkę. nie chciałbym miec takiego wspomnienia z slubu,że wybrałam coś tak nudnego i nieciekawego.

Gość Skromne proste sukienki też w
moim guście są. Podobała mi się taka: http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003705688812006489 ale noszę rozmiar 38, więc potrzebowałam wyszczuplające pasy puścić z przodu. Mąż oszalał na punkcie koronkowych bolerek z obcisłymi rękawkami. Wszystkie zdjęcia sukienek, które mi podsyłał miały takie bolerka ;) Do tego z tyłu zamek i sznurowanie jednosześnie i już bylo to, co sobie zawsze wymarzyłam. Tutaj są zdjecia, (wkrótce dodam fotki zrobionych przeze mnie ozdób do włosów): http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3539672 Zapraszam :D (Niestety, jest tam dużo niepochlebnych opini :( od osób o innych gustach niż mój, ale nic bym w sukience nie zmieniła. Jestem pewna wyboru. Dla mnie jest idealna :D )

Gość nicktaki
Jak dla mnie o niebo lepsza od przekombinowanych bez. Ale nie podoba mi się efekt marszczenia na biodrach - sztywny materiał - i mogłaby mieć bardziej wycięty dekolt - modelka wygląda jakby miała balon pod szyją zamiast piersi. Wszystko zależy od figury :)

Gość no ciekawe
Hej!!! Widzę, że pojawiły się nowe opinie. Fajnie :-D zouzadokwadratu----->>> nie uwazam, że niska cena to powód do stydu tudzież wyśmiewania, ale wiem że dla niektórych osób "odpowiednia" cena za sukienkę do ślubu to - im więcej, tym lepiej :-D Miarka---->>> ja jestem w Twoim mniemaniu nudna i moja sukienka jest nudna :-) ok, niech i tak będzie, grunt, że Ty jesteś o niebo ciekawszą osobowością z ciekawszymi pomysłami na suknię ślubną :-D Skromne proste sukienki też w------>>>>> niepochlebne opinie znośmy z cierpliwością ;-)

Do autorki:-) dajesz link do sukienki , dlaczego się denerwujesz? Chyba chciałaś usłyszeć opinie na jej temat?wg mnie jest nudna i tyle. KAŻDA sukienka która tu była wklejona jest ładniejsza od tej z pierwszego linka. Bardzo ładna jest suknia która wkleiła autorka drugiego topiku o sprzedaży sukni. Tylko ,ze taka kiecka z Lilea kosztuje prawie 3000 zł. Jej sukienka z opalami tez jest śliczna.

Gość no ciekawe
Miarka---->>>>>> ja się denerwuję???? No co Ty. Po prostu cieszę się, że są ludzie, którzy mają lepszy gust niż mój :-D

Gość Do 8220no ciekawe8221
Jaką miarą oceniasz “jakość gustu”? Dlaczego uważasz, że “bezolubne” preferencje są lepsze niż klasyczna elegancja. Ja bitą śmietanę będę miała na torcie. Nie potrzebuję obfitych falban na sukni.

Gość no ciekawe
To chyba mnie dotyczy ta powyższa wypowiedź, ale jakoś dziwnie, bo ja uważam wręcz odwrotnie :-) A bita śmietana jest pyszna ;-)

Gość Do no ciekawe
Napisałaś, że inni ("bezolubni") mają lepszy gust niż Ty. Ja się nie zgadzam. Upodobnianie sukienki do torta weselnego nie świadczy o wyrafinowanym smaku i guście.

Gość no ciekawe
Hehehehe szczerze, to była moja troszkę złośliwa wypowiedź ;-) Jeżeli kliknęłaś na link do mojej kiecki :-) to na pewno zwróciłaś uwagę na to jak mało bezowata ona jest :-)

Ale fakt,że kiecka nie jest bezą nie znaczy automatycznie, że jest ładna i gustowna.

Gość no ciekawe
Tak było, jest i będzie, że jednemu podoba się matka , innemu córka :-D Po to wymyślono tyle przeróżnych bezowatych i tych calkiem niebezowatych fasonów, żeby każdy wybrał coś dla siebie :-)

Gość Do no ciekawe
I jeszcze wybierając sukienkę nie patrzmy na to, jak prezentuje się w tym modelka. To że ktoś, kto ma 90cm w biodrach i 175cm wzrostu dobrze wygląda w "rybce", nie znaczy że przy 10cm w biodrach więcej, a we wzroście więcej też tak samo będzie podkreślać urodę. (To znaczy swoje podkreśli, ale z "rybki" zrobi się "wielorybek"). ;)

Gość Do no ciekawe
*we wzroście "mniej" miało być, a nie więcej ;) Przy wzroście 165 i 100cm w biodrach podkreślić uda to tragedia

Gość no ciekawe
Zdaję sobie sprawę, że każdy wygląda inaczej i to że wyglada tak modelka to nie znaczy że ja również będę tak wyglądała, aczkolwiek mialam juz przyjemność posiadania podobnego kroju i zdaje się że nie było tak najgorzej :-P

Gość no wlasnie tak jest
ja mam 176 cm wzrostu, w biodrach rowne 100 i w rybce wygladam tragicznie:D dlatego wybralam prosta linie A, zeby wyeksponowac ladne ramiona, a zakryc uda i biodra. nalezy tez patrzec na wlasne mankamenty i je zakryc, a nie podkreslac i wygladac groteskowo