Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Dobra, stooleye będą miały pod co walić.

Polecane posty

dzięki Ci Pozdro teraz już wiem,że to cos to eyeliner.

Gość gość
Wiem co zrobie, kupie sobie eyeliner w poniedzialek, zaraz zanotuje w kalendarzu......choć pewnie bedzie kicha, bo mi sie wiecznie łapy trzęsą:o

Gość gość
Deska, kto Cie tak rozjechał?:DMarzenna--> nie ma za co, ja tym jeszcze nie probowalam, bo zawsze mi sie wydawało to za wysoka szkołą jazdy. Smaruje sie tylko kredkami i cieniem nabranym na bardzo cienki patyk. Porażka:(

Gość A ja oceniam pozdro na ...
97/100* *twarz stanowi około 3% powierzchni ciała ;-):classic_cool:

głabie 1978 Deska ma inny typ urody :) nawet po tych fotach które dawałą łatwo sie zorietowac :P

Gość zbieracz desek
a ja chcę deske zobaczyć:o nie jelito grube:P

Gość gość
A ja oceniam pozdro na ...---> tak, to jest odważne i mocne stwierdzenie, gratuluje pomysłu:D Ja Was jednak jeszcze kiedyś zaskocze, jak uzbieram na plastyka, to bedziecie szaleć z zazdrości :classic_cool:

Gość gość
Deska jest blondynką z afro na głowie:P Jak Ona nie oszaleje w taką pogode jak dzis, to nie wiem:o Mi dzis sie tak wlosy puszyły, że wyglądało jakbym miala hełm na glowie:o

Gość gość
No ja żałuje jak cholera. Gdyby nie Juken, to bym już w ogole nie miała sie z kogo smiać 😭

skoczek=pałąk :P echa wyglada troche jak ... żeby jej nie urazić chuda Shakira z kreconymi własami albo zupełnie inaczej ale po pijaku z nia mi sie kojaży i ma zajebicie yentwligetny wyraz twarzy nie to co ja albo pozdro

Gość skoczek daj swoją fote

Gość zbieracz desek
dajcie jeszcze trochę opisu to sobie wystrugam:P

Gość zbieracz desek
i na koniec pojadę ajlajnerem:o

A może skusiłaś się by poczytać sobie pochlebne oceny na swój temat. Bo faktycznie osoba z fotek wygląda jak anioł) he, he. Ale trzymam kciuki by było tak jak piszesz. Osoba z fotek jest tak bardzo ładna ze aż jak postacie z tv. A to jest inny świat. Więc ona - czy chce , czy nie - nalezy do innego świata, niedostępnego. Więc nie chciałoby się z taką osobą pisać. My, szary lud, wolimy zyc w naszym świecie (cytując Orwella) \"proli\" :-) :-) :-)

Shakira ma biodra fajne a ty tylko tyłek boś chudzina taka jak ja :P a włuczykij to facet a ja z facetami sie nie całuje :P