Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Dobra, stooleye będą miały pod co walić.

Polecane posty

Gość gość
Czy ja wiem, czy takie retoryczne.....Ja też chyba dziś mam to samo i nie kumaj ja mendów Waszych \"tensai\" umysłów.Mendy...medry..meandry, dla Jukena dziś wszystko jedno chyba:P

Tensai = geniusz , geniusze :P naraz 🖐️ jutro do łazienek :P fotki se robić :classic_cool:😴

Gość gość
Ja też lubie na ładne lasencje sobie polookać i zawsze coś lubie podpatrzyć, czy z ubioru, czy z make upu, żeby zastosować u siebie;) Of korz w granicach rozsądku.

Gość gość
Czekaj!!!!!!!!!!!!!!!Jakie fotki? Czyżby nowa sesja do grona?Tym razem mam nadzieje, że nie w pidżamie :classic_cool::D

Gość gość
Mam chyba identyczne spodnie Decha i też w nich wyglądam, jakbym miala plaskodoopie :classic_cool:

wyjanienie Ja te lubie adne kobiety. I te piekne tez. NAWET BARDZO ;-) (ale opisany przypadek to zbyt sies rni od tego co przez cale zycie widziaem we wrocawiu. I nie tylko)

facet kurrwa nie oszukujmy sie!Ty wszystko lubisz co ma dziure i nie spierdala na drzewo

Gość gość
Chyba Ci sie zdaje Decha:DTen typ spodni z kwadratowymi kieszeniami i klapkami niestety tylek poszerza na boki, ale jednak i spłaszcza, przynajmniej ja tak to widze. Nie lubie tych spodni, po tym sezonie juz je wyrzuce:oGeneralnie, zwracaj uwage na te kieszenie, kwadratowe z klapami poszerzają i znieksztalcają doope, sie wydaje wtedy być brzydsza niż jest w rzeczywistości....

pozdro...nie wiem bo jak zwykle nie obejrzalam do konca! Faceciku...ze co?Ja zalosna i naiwna:O :D:D:D dobry zart mi zaserwowales

Gość gość
Najlepsze są te panienki:D Zdają sie być zachwycone głębokim tekstem tego kawałka:D