Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Dobra, stooleye będą miały pod co walić.

Polecane posty

Gość zbieracz desek
ja chyba wiem kto jest z innej planety:classic_cool:

Gość skoczek poka mi foty

Gość qwertyuiio
Jak się piździ do tego aparatu. Patrzcie jaka ze mnie laseczka. Za 500 zł mogę spędzić z tobą wieczór

superrr :):classic_cool: trzyam kcuik jeden bo drugi trzyna puszke :P skoczek mówiłem ci nie chcujaj w moją strone łajzklo

juken ----o chuuj Ci chodzi?Moze to zbyt pozna pora, ale kurrwa nie nie jestem w stanie uchwycic sensu Twojej wypowiedzi:)

desko Ale w wyglądzie też są granice. Kidyś kupel miał dziewczynę. Wyglądała jakby ją genetycy stworzyli na potzreby kolorowych czasopism męskich. I była bardzo bogata. Podziwialiśmy jej widok. To fakt. Ale też przez to onieśmielała. Były inne, bardzo ładne dziewczyny, podobały nam sie. Ale przy niej gasły. I to już było mniej fajne, bo o nich cz ęsto się marzyło. A ona była niczym z telewizyjnego świata i \"wdarła\" się w ten nasz, realny który polubiliśmy. Nie pasowała do nas, a my do niej. Była za idealna. Choć miła, ale jakoś nie wgrała sie w tą paczkę. wiem, to nie jej wina. Po prostu: szary lud polubił swój świat. W szarym ludzie były piękności. A ona w to zbyt mocno wkroczyła. Zbyt mocno zaświeciła swoją doskonałością urody, zamożnością.

kurecz kurecze to co robisz to oznaka wiecj niż \"lubie cie bucu\" to raczej jesteś \"wyjatakowy buc-u \" wiecj tzyam abyu był bardziej niż wyjtkowy i normalny :P

Facet rocznik... po prostu umarłam . idę spac

uuu Facet to był \"spoko\" już masz przejabane :classic_cool: przegrałeś :Pbhuhahahahahahhaa

ale tam było aż za bardzo :-) Choć kwestia kasy to najmniejsza sprawa. Była z innego - telewizyjnego świata - czyli nieosiągalnego. Nie pasowała. I tyle. A ja polubiłem świat proli, biednych studentów, słabo opłacanych urzędników (sam się do nich zaliczam). I świat pięknych lobiet, mimo iż odbiegających od ideałow.

Agi Agi Agi BUC zyli Bardzo Uroczy Człowiek :-P zawsze byłaś zbyt narwana :classic_cool: wiecej mysl mniej sie nerwuj boskończysz jak ja

Gość gość
A może jej nie polubiliście, bo żaden z facetow nie mial u niej szans, a dziewczyny jej nienawidziły za urodę?

nie koniecznie jestem dzis w fornie aby zrozumieć mendry Twego \"tensai\" umysłu :P