Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pat115

plamienia-prosze pomozcie,nie wiem co mam myslec

Polecane posty

Gość pat115

Witam,prosze powiedzcie co to moze byc 26czerwca mialam ostatnia normalna miesiaczke,24lipca miesiaczka byla 2 dni i praktycznie nic mi nie lecialo,6 sierpnia dostalam jakis dziwnych ciemno-brazowych plamien,7sierpnia zrobilam test i wyszelo ze jestem w ciazy,8 sierpnia poszlam do gina ktory stwierdzil ze ciazy nie widzi i ze test mogl klamac,albo ze moge byc w ciazy pozamacicznej albo ze to plamienia owulacyjne i umowil mnie na wizyte za tydzien,i na badaniu jeszcze wyszlo ze mam lekko powiekszony jajnik.9 sierpnia zrobilam nastepny test i tez wyszedl pozytyw.Czy to oznacza ze to ciaza pozamaciczna?czy poprostu gin mogl nie widziec jeszcze pecherzyka?boje sie strasznie

Gość -ala-
hmm faktycznie dziwne, bo gin zobaczylby juz ciaze gdybys zaszla po 26 czerwca ale gdybys zaszla po 24 lipca to test nie pokazalby jeszcze ciazy bo bylabys tydzien po ewnetulanej owulacji nie pozostaje nic innego jak czekac, albo zrobic bete

a miałas robione usg? czy gin po prostu na badaniu ręka stwierdził ze ciązy nie widzi? ( mój tak stwierdził, byłam w 5 tyg wtedy).

wg mnie te plamienia to woulacyjne byly ja raz tez tak mialam, zagdzaloby sie bo to srodek cyklu ale ten pozytywny test? hmm jezeli napewno byl pozytywny to faktycznie cos tu jest nie tak pozostaje czekac do kolejnego usg

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
miesniaki lub jakies zmiany hormonalne moga tez wplynac na wynik testu. a z drugiej strony moze to zbyt wczesna ciaza do wykrycia. Ale lekarz do nieczego.

Gość pat115
robil mi usg dopochwowe,a od ktorego tygodnia ciazy powinien widziec pecherzyk?

Gość pat115
do tego mam objawy ciazowe,bola mnie piersi i brzuch jak przed okresem,bole w krzyzu,czesto sikam.Nie wiem co mam myslec.

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
5-6 tydzien a u ciebie ile sie spoznia okres ? Wiesz ze swoich obliczen ktory to moze byc tydzien?

Gość pat115
lekarz powiedzial ze jak zaszlam w ciaze to raczej w sierpmiu,ale ja tak nie sadze bo to malo mozliwe by bylo,mysle ze do zaplodnienia doszlo gdzies 10lipca czyli wychodzilo by ze jak bylam na usg dopochwowym to bylo 28dzien od zaplodnienia czyli 42 od ostatniej miesiaczki.

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
skoro ostatnia mialas 26 czerwca to ciaza moze byc 4-4,5 tygodnowa wiec za wczesnie zeby zobaczyc pechezyk. wiec nie martw sie na zapas albo dla pewnosci idz do innego lekarza

Gość pat115
bo ciaze sie liczy od daty zaplodniena prawda?a lekarz 5-6 tydzien stwierdza na usg od daty zaplodnienia ciaze?ale mnie wystraszyl strasznie,tylko martwia mnie jeszcze te plamienia strasznie

Gość pat115
bo ciaze sie liczy od daty zaplodniena prawda?a lekarz 5-6 tydzien stwierdza na usg od daty zaplodnienia ciaze?ale mnie wystraszyl strasznie,tylko martwia mnie jeszcze te plamienia strasznie,

Gość pat115
bo ciaze sie liczy od daty zaplodniena prawda?a lekarz 5-6 tydzien stwierdza na usg od daty zaplodnienia ciaze?ale mnie wystraszyl strasznie,tylko martwia mnie jeszcze te plamienia strasznie,

Gość pat115
bo ciaze liczy sie od daty zaplodnienia prawda a nie ostatniej miesiaczki?i lekarz widzi 5-6 tygodniu ciaze od daty zaplodnienia?ale mnie nastraszyl niesamowicie,tylko co mnie martwi to jeszcze te plamienia.

Gość pat115
bo ciaze liczy sie od daty zaplodnienia prawda a nie ostatniej miesiaczki?i lekarz widzi 5-6 tygodniu ciaze od daty zaplodnienia?ale mnie nastraszyl niesamowicie,tylko co mnie martwi to jeszcze te plamienia.

Gość pat115

Gość pat115
przepraszam za tyle odp ale komp mi sie zaciol

Gość pat115
dziekuje za wypowiedzi,ale czy ktos cos jeszcze moze mi napisac na ten temat,pozdrawiam wszystkich

moze faktycznie za szybko zeby cos stwierdzic ja tez obstawiam zajscie w lipcu mi gin ciaze potwwierdzil w 40 dc przy cyklach 27-29 dniowych pozostaje tylko czekac, albo zrobic bete w poniedzialek

Gość pat115
ja sama nie wiem co mam myslec ,zawsze na wizytach kontrolnych u gin bylo wszystko ok,czy powiekszony jajnik moze byc powodem produkcji cialak zoltego?

Gość panikara***
a czy po 2 miesiącach bylyby juz jakies objawy ciąży??????????? mam normalnie okres reguralnie i nic mi nie jest tzn zadnych mdlosci ani nic tylko sikam czesto ale to prze herbatki odchudzajace... wiec chyba nie musze sie obawiac ze moglabym byc w ciazy... ostatni raz kochalam sie z moim facetem 2 miesiace temu??

Gość zrób bad z krwi
jak bedzie to ciaza pozamaciczna to wynik bedzie niski ale bedzie!!!

czesc dziewczyny! mam maly problem z okresem i jesli ktorejs z was przydazylo sie cos podobnego to prosze piszcie! ale moze od poczatku 5 lipca kochalam sie ze swoim facetem i tego dnia zsunela nam sie gumka ale nie skonczyl we mnie okres dostalam 21 lipca tak jak powinnam dostac tyle tylko ze trwal az do 1 sierpnia i byl bardzo skapiutki i brazowo-sluzowaty! ;( jeszcze nigdy takiego nie mialam wiec pomyslalam ze moze zaszlam w ciaze zrobilam wiec test 3 sierpnia i wyszedl negatywny 1 sierpnia okres sie skonczy a 5 zauwazylam znow takie same plamienia i trwaja nadal wiec juz nie wiem co jest grane!?? ;( bylam u ginekologa sie zarejestrowac i mam wizyte dopiro 27 wiec bardzo mnie to wszystko martwi! dodam jeszcze ze nie biore zadnych tabletek, jak myslicie co to moze byc? czy moze to byc oznaka ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie!

Gość dxjjkjkj
jestes w ciazy...u mnie tez nie wykryl ciazy, dopeiro w 7 tyg bylo widac echerzyk , dla pewnosci zrob test beta z kriw , 1 dzien i wszytsko jasne!

Gość pat115
dzis plamienia zmienily swoja barwe z ciemno brazowych zrobily sie jasno brazowe ,maja kolor kawy z mlekiem,czy to lepiej czy gorzej?i sa owiele skąpsze

pat 115 moje wczorajsze plamienia tez mialy taki kolor a dzis jest sluz przezroczysty wiec co to moze byc?

witaj:) a jest gdzieś w twojej okolicy szpital położniczy? ja radzę ci jechać prosto do szpitala i opowiedzieć o swoich objawach. lekarze mają naprawdę o różnej jakości swoje aparaty do usg. wszystko wskazuje na ciążę. tylko te plamienia ... . to nie jest pozytywny objaw, więc lepiej jak najszybciej zażywać coś na wspomaganie.

ali-cja ale mnie nastraszylas ale juz dzis nie plamie wiec moze wszystko jest ok - mam nadzieje

pat115 jak tam u ciebie z tymi plamieniami? daj znac bo jak widac mamy podobne zmartwienie pozdrawiam