Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalalalalala

Mam prawie 18lat i chce mieć już dziecko czy to źle??

Polecane posty

Gość Fretka Beretka
doroslych rozumiem, chamstwa nie.

no wlasnie zalozycielko topiku-niektory nie maja za grosz kultury:( najbardziej to po mnie jezdza:(

Gość nie wytrzymam ze smiechu
bardzo smieszne jade do kolezanki na kawke pokaze jej ten temat i sie posmiejemy

Gość też nie wiem
malalalalalala...widzisz tak to jest, jak na topik chcą odpowiadać osoby które nawet nie rozumieją pytania!

Gość sweet little thing
a nie uwazacie,ze powinna byc zachowana jakas roznorodnosc-niektorzy w wieku 20 lat nie chca miec dzieci,tak jak ja,a niektorzy chca i dobrze,ze kazdy ma swoj poglad na zycie./a,ze te dwie grupy na siebie najezdzaja,to juz inna sprawa.Nie trzeba nazywac mlodych matek dziecmi,a one nie musza sie chwalic w odwecie,jakie sa dojrzale.Jakos mozna dojsc do porozumienia:)

Gość Fretka Beretka
nie wytrzymam - twoje zdolnosci do cywilizowanej dyskusji zachwyca zapewne twoja kolezanke :D i sie kawa nie udlaw ze smiechu :D dziwna z ciebie osoba. ale dajmy zyc kazdemu Colliee - e nie mow. po mnie tez jezdza a ja starsza od ciebie i dziecko zaplanowane wczesniej ;)

Gość też nie wiem
Widać nie można się dogadać, bo Ci BARDZIEJ DOROśLI nie umieją rozmawiać. Zamiast się wypowiedzieć jak na ich wiek przystało potrafią tylko bluzgać!

Gość malalalalalala
do dzieci maja dzieci>>>>>ja kurwa napisałam ze MYŚLE O TYM a nie ze pierdole sie na lewo i prawo i ze jestem w ciazy!!!!!! Myśle i nie zamierzam pewnie tak jak ty zostać matka w wieku 39 lat jak to jeszcze nie zawcześnie dla ciebie...PRZECZYTAJCIE JESZCE RAZ MOJA PIERWSZĄ WYPOWIEDŹ!!!!!! Do tej normalnej reszty m.in. Fretki i Colliee nie przejmujcie sie wystarczy ze jesteście szcześliwe i z dzieciami bo dla nie ktorych to jest dziwne dla nich zeby byc matka trzeba miec doktorat i miliony w kieszeni......!!!!!!!!

Pewnie,ze kazdy moze miec na ten temat swoje zdanie. Szkoda tylko,że niektórzy nie potrafią go kulturalnie wyrazic:( Ja nikogo nie obrażałam,mimo,iż wywiazala sie na tym topiku niezla nagonka na mnie. Ja chcialam miec dziecko wczesnie,ktos inny chce jeszcze poczekac-rozumiem to i nie namawaim nikogo do wczesnego macierzynstwa, probowalam tylko wytlumaczyc innym,ze mloda matka nie znaczy glupia,niedojrzala pinda.

Gość dzieci robia dzieci
ja opisałam przykład z życia,nie powiedziałam czy sie "pierdolisz "czy nie,wiec mi tu z kurwami nie wylatuj gowniaro,bo ja byłam kulturalna w swoich wypowiedziach.A teraz odniose sie do Twojego pierwszego wpisu-jesli nie chcesz sie uczyc,rozwijac,to załóż rodzinę juz dzisiaj i realizuj sie przy pieluchach,nikt Ci nie broni

Gość dzieci robia dzieci
"i z dzieciami " :O

Gość też nie wiem
na całe szczęście zaraz napewno ktoś zamnie ten topik i będzie spokój! Nikt przeciez nie chce czytać czegoś takiego:/

i znowu sie zaczyna:( gowniaro i tak dalej:( nie napisalam,ze nie trzeba sie uczyc,tylko,ze nie kazdy musi isc na studia i robic doktorat:O to tak trudno zrozumiec?

Gość dzieci robia dzieci
Colliee,nie zauważyłaś ,ze pisze do malalalalalalala?? boże...:O

Gość malalalalalala
Dzieci robią dzieci>>>>>>przeczytałaś ale widze że nie zbyt dokładnie starsza pani:) NApisałam czy to źle i że z jednej str. chciałabym skonczyc jeszcze szkołe i pracować a z drugiej miec dzidzie ale tobie to ja tegi i tak nie wbije skoro nie rozumiesz od samego początku jak tutaj topic powstał:):) Też nie wiem>>>>>. ee nie przejmuj sie tak przecież nie ma ludzi ktory by Cie nie zjechali:) W koncu sa ludzie i parapety........no ale że ktoś urodził sie klamką>>hmmmmmmmmmm:/:/

Gość dzieci robia dzieci
Colliee-moze czytaj uwazniej albo czytaj ze zrozumieniem

Gość sweet little thing
Colliee,odbiegajac od topiku,tez nie toleruje chamskich wypowiedzi i nie rozumiem agresji w co niektorych wypowiedziach.Jesli jestesmy pewni swoich opinii i racji,nie musimy uzywac takich zwrotow.Nikt mi nie zaimponuje takim slowictwem...

Gość dzieci robia dzieci
chcesz zjesc ciastko i jednoczesnie je miec-to faktycznie świadczy o dojrzalości

Nie od dziś wiadomo,ze połowa/większosc małolat zalicza wpadkli,bo ledwie im łono i cycki urosly i ju zmusza się bzykać na potęge.Taka prawda,szczera prawda.Moim zdaniem odpowiedni wiek na dziecko to od 24 wzwyż. :)

Gość malalalalalala
Carino>>>>>> czy to było do mnie???

moze i w wiekszosci sa to wpadki, ale to wcale nie oznacza,ze te dziewczyny nie beda dobrymi matkami

Gość Fretka Beretka
ok. tylko ze zdarzaja sie przypadki kiedy dziewczyna jest mlodziutka (18 lat to jednak mlody wiek) ale czuje ze chcialaby miec juz dziecko. nie kazda sie zdecyduje, bo czasy sa ciezkie. w wieku 18 lat nie myslalam o dziecku, ale nadal uwazam ze to jest normalne jezeli sa osoby ktore juz w tym wieku mysla o rodzinie. inna sprawa ze trzeba wszystko wczesniej przemyslec bo niestety z nieba nie kapie. podam przyklad moich dwoch kuzynek: sa w tym samym wieku 33 lata. jedna zakochala sie w wieku 17 lat. niedlugo pozniej wyszla za maz i miala dziecko. do dzis razem z mezem i b. dobrze im sie powodzi (maja swoja firme( druga nigdy z nikim nawet dluzej sie nie spotykala. skonczyla 2 kierunki studiow i wyjechala za granice. nadal z nikim nie jest chociaz teraz szuka. obydwie sa szczesliwe z wyborami ktorych dokonaly. ot. inne cele mialy czemu nie potrafimy zrozumiec ze inny czlowiek ma INNE potrzeby i cele od nas?

Gość malalalalalala
DZIEWCZYNY PRZECZYTAJCIE JESZCZE RAZ PIERWSZĄ WYPOWIEDŹ MOJA!!!!!!>>>>>>>>to szczegolnie do Carino!!!! Czy ja mowie ze wpadłam lub coś w tym stylu????!!!! NIE NIE NIE NIE NIE!!!! NIe piszemy tytaj o dziewczynach ktore majac naście lat wpadły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze na :temat...........:(:(:(:(:(:(