Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalalalalala

Mam prawie 18lat i chce mieć już dziecko czy to źle??

Polecane posty

Gość też nie wiem
dlaczego muśląc o macieżyństwie mówicie tylko o pieniądzach? Nie mówie, że nie są ważne, bo są, ale jest wiele rzeczy składających sie na dobrą matke, nie tylko jej wyciąg z kąta.

Gość myszołoww
zapracowac na slub i dom w 2 lata??? no co was tak dziwi skoro to dziecko pisało dzieci maja to do siebie ze lubia pomarzyc o dorosłosci kazdemu wolno marzyc :D

Boze ludzie jacy wy chamscy jestescie... Nie,nie wpadlam z pierwszym lepszym:O Bylismy juz malzenstwem,gdy zaszlam w ciaze i bardzo chcialam tego dziecka. Mąż pracuje,troszke nam pomagaja rodzice i wcale nie latam po kase do opieki spolecznej.Nic o mnie nie wiecie,wiec przestancie mnie obrazac,dobrze?:O

Gość też nie wiem
Ale my tu nie jesteśmy w ciąży i nie wmawiamy, że tak miało być (bynajmniej ja) tylko mówimy o ZASZYBKIM (jak dla mnie) poczuciu macieżyństwa.

Gość też nie wiem
Niech jeszcze raz wszyscy przeczytają temat topiku.....może jeszcze raz (tylko powoli)....teraz zacznijcie pisać!

Gość myszołoww
o rodzinie mysla dziewczynki którym brakuje ciepła w domu szukaja go gdzie popadnie i wpadaja z byle kim kto okaze im choc troche ciepła dla tego chłopaszka to zwyczajne ze bzyknie jakas panne a im sie wydaje ze on ją kocha zaliczaja wpadke a potem dorabiaja do tego ideologie tak jak collie

Kiedys wszytskie kobiety rodzily w tym wieku i jakos nie mialy z tym problemu:O Pieniadze nie byly najwazniejsze:O

Gość Fretka Beretka
ok. mozna czuc powolanie do maciezynstwa w wieku 18 lat tylko pytanie czy cie na to stac. i tak... jak mysle o maciezynstwie to mysle o pieniadzach. bo o ile ja sama moge byc na garnuszku u rodzicow o tyle nie wypada wyciagac reke po pieniadze dla siebie, dziecka i moze jeszcze ewentualnego meza. owszem rodzice moga pomoc ale to ich wybor i dobrze by bylo pomyslec o tym wczesniej malalalalalalala - osobiscie cie nie n amawiam. poczekaj jeszcze. zareczcie sie, wezcie slub i wtedy pomyslcie o dziecku. to sie wydaje takie super jak sie planuje. sama jestem w ciazy (mam 24 lata) i chcielismy dziecka, ale jak test mi wyszedl pozytywnie to i tak przyszlo mi do glowy Jezuuuuuu, czy starczy nam by zapewnic jej/jemu wszystko co potrzebuje jezeli ja nie bede pracowala???? az mnie musial maz uspokajac (usmial sie ze mnie). taka mialam reakcje . bo jednak chcesz dla dziecka jak najlepiej

Gość też nie wiem
Ale sie wkręciliście, nikt tu teraz nie mówi o wpadkach tylko o uczuciach! Czy takie uczucie (potrzeba macieżyństwa) jest normalne w tym wieku!

Gość odczucia
kurwa mac macierzyństwo się pisze pre ER ZET 😠!!!:O opanować ortografię zanim się zaczniecie rozpładzać debilki!!!

Gość Fretka Beretka
kazdy jest inny i mysle ze to tak samo normalne jak to by nie miec pociagu do maciezynstwa w wieku lat 35 :) zalezy od osoby

Gość też nie wiem
Wreszcie Fretka zrozumiała temat! Ja też pisze o tym, że bardzo bym chciała, ale w najbliższym czasie sobie nie pozwoje! Mam świadomość, że nie moge! Mam tylko takie uczucie...pragnienie...i tyle! uff

Gość Fretka Beretka
macieRZynstwo moge sie juz rozpladzac? :P :D

Gość nie wytrzymam ze smiechu
temat tak ale ""macierzynstwo"""" nadal pisze z błedem tepe cichodajki do słowników a potem sie bzykac na prawo i lewo

Gość też nie wiem
oki błąd w ortografii, myśle, że powinniście mnie teraz znaleść i zabić. Ale wpieniam się jak to czytam!

tak teraz juz mozesz sie puszczac ile wlezie :D:D:D:D:D

Gość też nie wiem
nie wiesz to sie nie wypowiadaj! Cichodajka, dająca na wrawo i lewo różni się od dziewczyny mającej jednego stałego partnera! Wchodzicie na kafeterie tylko po to żeby kogoś zjechać?

Gość dzieci robia dzieci
załosne:O

Gość Fretka Beretka
wlasnie! mozna czegos chciec, wazne by umiec ocenic czy jest to dla nas dobre. bo ja np. chce jechac do takiego duzego wesolego miasteczka (olbrzymie, troszke podobne atrakcjami do Disneylandu) i to bardzo chce zanim sie lato skonczy. ale moja dzidzia moglaby tego nie polubic wrecz mogloby to jej zaszkodzic (trzeci miesiac ciazy) i tez bede musiala poczekac do przyszlego roku

Gość też nie wiem
następna osoba która nie odróżnia robienia dzieci od myślenia o nich!

Gość odczucia
nooo nie...bo masz JUZ 20 lat:classic_cool:

hahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahah

Gość Fretka Beretka
nie wytrzymam - no, dzieki. to ide sie puszcze z mezem (moze tez zajrzyj do slownika i odszukaj slowo puszczac sie? definicja tego slowa jest troszke inna od tego co probujesz nam wmowic :P )

dorosła hahahahahahahhahahhaha mamusia hahahahahahahahha

Gość też nie wiem
Dlaczego na tym forum nie ma więcej osób (oprócz Fretki i colliee) które umieją czytać ze zrozumieniem?