Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalalalalala

Mam prawie 18lat i chce mieć już dziecko czy to źle??

Polecane posty

Gość malalalalalala

Gość sweet little thing
Frtek Beretka,dokladnie o tym samym pisalam.Nie nalezy potepiac ludzi za to,jakie maja potrzeby.Totalny brak tolerancji w naszym spoleczenstwie...

Gość Fretka Beretka
sweet - wiem, zauwazylam :( przykre to. zero zrozumienia dla odmiennego od naszego zdania :(

Dziewczynki olejcie te stare ,sfrustrowane baby , które jak beda przychodzić po dziecko do przedszkola beda mylone z babcia :P

Gość acha ty kureweczko
acha buahahaha śmieszna jestes,swędzaca pizdeczi,biedna jestes/byls taak niedoruchana latawica buahahhaaa oj kurwokurwo niedorobiona buahhaa

Gość Fretka Beretka
acha - tak, niestety nawet szczurza gromada doczekala sie internetu. wszystko idzie do przodu a szumowina pozostaje szumowina :(

Gość acha sama wpadla za mlodu
i teraz sie tym chelpi:O zalosne

Gość Fretka Beretka
bo tak w zyciu bywa ze wszyscy wokol nas wiedza lepiej od nas co chcemy i co sie u nas w zyciu dzieje ;)

Gość malalalalalala
Dziewczyny przestańcie!!!!!!! NIe kłućcie sie !!! To nie topik do tego tutaj jest inny temat........A te wredne baby olejcie i tyle!!

Gość też nie wiem
a ja itak coraz częściej myśle o dziecku. Żebym była troche starsza...

nie potępiam młodych matek bo wiem że czasem mogą być bardziej odpowiedzialne za dziecko niż jakaś 30dziestka ale jesli sie ma wybór to bym troszke pooczekała na miejscu autorki topiku ale ona wie lepiej czy jest na tyle odpowiedzialna i silna psychicznie by być panią domu i matka

Gość nie wytrzymam ze smiechu
a wy cały dzien o tym samym?

Gość malalalalalala
Do myszka 24>>>>>>>>>>>>Ja nie mowie że juz chce być matka!!!!! I po raz ENTY pisze CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM!!!!!!

Gość podtrzymyjemyyyyyyy

Przed 20-stką- źle, bo za młoda. Na studiach- źle, bo nie ma kasy Po studiach- źle, bo dopiero zaczyna pracę, nie ma świadczeń, odłożonych pieniędzy i dopiero wychodzi za mąż. Po 30-stce- źle, bo za stara. :P:P:P To kiedy jest odpowiedni moment na dziecko? Zawsze mi się wydawało, że odpowiedni moment jest wtedy, kiedy para mieszka ze sobą, wiążą ze sobą przyszłość, mieszkają razem, planują albo mają ślub i decydują się na dziecko- jako dopełnienie, owoc miłości. A coś takiego spotyka ludzi w każdym wieku. Jedna kobieta chce urodzić przed 30-stką, a druga nawet po 30-tce nie odczuwa pociągu do macierzyństwa. Ja na dziecko zdecydowałam się przed 30-stką (dokładnie miałam 28 lat)- nie żałuję, bo to była świadoma decyzja, ale nie potępiam kogoś tylko dlatego, że ta chęć obudziła się w nim wcześniej. Colliee-----> Nie potrzebnie wdałaś się w dyskusję. Trzeba było wyrazić swoją opinię, a jadowite żmije zgłaszać do moderatora. Takie kobiety jak one w ogóle nie powinny mieć dzieci, bo dziecko to nie klocki Lego i buty Pumy, dziecko to miłość. Co z tego, że zaoferujecie dziecku kursy językowe i ubierzecie je w H&M, skoro nawet tolerancji, ogłady i poszanowania innych ich nie nauczycie?

Gość Pieknie napisane Mądrze
Chodzi o osttnią wypowiedz!

Gość malalalalalala
Wiecej takich dziewczyn:):):)