Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tequilka22

pomocy!!! umieram...

Polecane posty

a za pol godzinki musze byc w pracy...:-/wczoraj po pracy troche z pracownica wypiłam i teraz jet koszmar!!! na dodatek robie w barze i po wczorajszym dniu tam straszny syf jest i musze to posprzatac zaraz jak przyjde... wiem -trzeba bylo nie pic.... nie ma jakiegos sposobu zeby szybko dojsc do siebie ? ?

Gość Tomcio z Paluch2
sauna

Gość lekarz medycynyyy
magnez potas wapno witC witB complex duzo wody mineralnej niegazowej i duzo snu

Gość Alicja czarodziejka
RED BULL---. tYLKO NIE ODLEć ;)

Niewiele tu mozna pomoc, sprobuj pic duzo soku cytrynowego, albo wez aspiryne. Ludzie mowia , ze na kaca jest najlepsza praca!

Gość mi pomaga
rosołek a mojemu szwagrowi alca-zelcer (czy jakoś tak, takie musujące, kup po drodze do pracy), a poza tym to jogurty, kefiry, zimna woda, zależy od gustu.

wapno wypilam juz, do tego jeszcze jakas multiwitamine tez musujaca,,, chyba pozostało mi sie meczy tylko w pracy.... tylko bede pracowac pewnie do jakiejs 2-3 w nocy,,,,,

Gość do pomocy....
Głupia,takiego poważnego tytułu dyskusji używaz dla takiego głupstwa,UWAŻAJ!!!!!nie igraj z losem!

hmmm urlop by sie przydał ale w moim wypadku odpada,,, bar jest moj, pracownica tez dzisiaj umiera bo wczoraj z nia piłam... mam nadzieje ze jak sie poruszam to cosik wypoce.,.,

hmmm urlop by sie przydał ale w moim wypadku odpada,,, bar jest moj, pracownica tez dzisiaj umiera bo wczoraj z nia piłam... mam nadzieje ze jak sie poruszam to cosik wypoce.,.,

Gość ale kto w niedziele chodzi
do baru. Przeciez w niedziele chodzi sie do kościoła. Dlaczego nie masz zamknięte w niedziele? Przecież należy dzień święty święcić. Dobrze Ci tak bezbożnico. Może BÓG chce ci coś przez to powiedzieć. Zastanów się nad sobą i sensem swojego życia