Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna-bezradność

Co zrobić - moja mama rzuciła faceta i ma doły!!

Polecane posty

Gość totalna-bezradność

Witajcie! Piszę tu, bo nie mam z kim podzielić się swoimi myślami. Otóż moje życie kręci się wokół mojej mamy... Jestem mężatką i razem z męzem i dzieckiem mieszkamy z moja mamą. Ok. 3 miesiące temu mama poznała fajnego gościa i po jakimś czasie wyprowadziła się do niego. Tam miała naprawdę super - dom z ogrodem, basenem, spokojnego mężczyznę u boku... Ale idylla trwała 10 dni jak mama wróciła do nas, nie mówiąc nic gościowi dlaczego go opuszcza. Facet po jej powrocie napisał, że chce być singlem bo tak mu jest pisane. Mama tymczasem miała nadzieję na powrót, bo rzekomo złe ciuchy zabrała i dlatego wróciła do domu aby na nowo sie wybrać do tego Pana. Obecnie jak sprawy się mają tak, że gość wybrał drogę samotnika, a mama leży w łóżku i narzeka na los, że żaden facet jej nie chce, że jest do kitu, że nie ma po co żyć itd. Ja z dzieckiem jej przeszkadzam, mój mąż jak jest w pracy to jest ok a tak to mama dąsa się i leży całymi dniami w łóżku. Narzeka na tamtego gościa, że się do niej nie odzywał, siedział cały czas przy komputerze, a jak podawała mu przez ten czas posiłki to nazwał ja nadopiekuńczą mamuśką. Moim zdaniem dzięki temu, że miała dla kogo gotować czuła sie potrzebna. Przy nas nic nigdy nie robiła, była oschła mnie przy dziecku nigdy nie pomagała - daleko jej do nadopiekuńczości.... Nie wiem co mam robić, jak ją pocieszyć, jak poprawić stosunki mamy z tym facetem. Dla nas wszystkich było lepiej jak z nim była. Teraz to i ja tracę sens zycia i chce mi się ciągle płakać...

Gość pogoń ją z domu
nie ma swojego mieszkania?

Gość totalna-bezradność
Ma mieszkanie i to własnie ja z rodzina jesteśmy u niej intruzami...

Gość pogoń ją z domu
ups to juz gorzej :) w takim razie zacznij aktywnie szukać dla niej nowego samca :)

Gość totalna-bezradność
???

Gość totalna-bezradność
Nikt mi nic nie doradził... Napisałam dzisiaj w tajemnicy przed mama maila do tego gościa. Zobaczymy co będzie dalej...

Gość dhjhedfehqjsAJD...
BRZYDKO SIĘ ZABAWIASZ ZA MAMY PLECAMI. obróci się to przeciw niej i tobie