Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zakłopotana

Problem ze wzwodem?!?!

Polecane posty

Gość troche zakłopotana

Witam Zwracam sie do Was z pewnym problemem, zapytaniem.... Otóz moj chlopak ma jakis problem ze wzwodem. Jak mi to powiedzial, to ma problem gdy uzywac ma gumek bo ta substancja tak u niego powoduje iz mu nie staje.... i powiedzial ze bardzo szybko sie podnieca i dochodzi.... No i coz... pozostaly nam zabawy typu "seks w ubraniach" no i wtedy "spuścił" sie nie raz.... ale heh no ja mam jakies watpliwosci czy jemu w ogole "stoi". Z pierwszym chlopakiem nie mialam zadnego problemu , dlatego teraz no nie wiem o co moze chodzic...a pytajac sie go o to moge go urazic, tymbardziej ze jest w wojsku to wiaodmo ze przez tel sie go teraz nie spytam a jak jest to no nie chce go urazic takim pytaniem czy cos.... Nie wiecie co to moze byc za problem? Czy to jakis ogolny problem ze wzwodem, czy moze to ze za szybko sie podnieca czy w koncu to jego tlumaczenie o gumkach wziac jako sensowne?

Gość troche zakłopotana

up

Do lekarza musi iść bez kitu jest tym prawiczkiem pewnie i może powinniście poprostu szczerze porozmawiać o całej sytuacji i no myślałem że ze mną jest źle...