Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaxx

Jak go zdobyc?

Polecane posty

Gość nieszczesliwaxx

Czesc.Kocham zonatego! Ma 28 lat,ja 25.On jak sie poznalismy,to powiedzial,ze jest singlem.Spotykalismy sie i bylo cudnie.Zadnego seksu,codziennie smsow 150,dzwonil codziennie.zapraszal na obiad,nawet wzial 1 dzien wolnego z pracy,aby caly piatek spedzic ze mna tylko.Ja kiedys tez pojechalam do miasta w ktorym on pracuje.Spotkalismy sie w jego przerwe obiadowa,poszlismy na herbate i ciasto.Wyznal mi milosc.Stwierdzil,ze byc moze w przyszlosci to wlasnie mnie wybierze na swoja zone. Pewnego dnia odebralam smsa z nieznanego numeru.Pyta sie dlaczego ja do niego dzwonie i kim jestem.Zaczelam odpowiadac i pytac kto to jest,ale nie dala za wygrana.Nic nie powiedziala.Pytala tylko czy pracuje w jego firmie i jestem managerem.pomyslalam,no super,zonaty.Nie chcialam robic problemow,wiec odpowiedzialam,ze tak.Ucichlo.Powiedzialam mu o tym.Stwierdzil,ze jak bral prysznic,to jego siostra odczytala moje smsy i zaczela byc zazdrosna,bo ona chce aby on ozenil sie z jej kolezanka.Co za bzdury. Potem znowu bylo dobrze,a wkrotce znowu dostalam smsy od niej,tym razem z wyzwiskami od dzi.ki pierdo..nej i takie tam.Zlekcewazylam nie reagujac,ale jemu pokazalam te smsy.Stwierdzil,ze porozmawia z siostra. Dlaczego jestem pewna,ze jest zonaty? Otoz on kontaktuje sie ze mna tylko jak jest poza domem,z pracy,albo jak go nie ma w domu.Mnie nie kazal kontaktowac sie z nim jak jest w domu. No i samo zachowanie.zapytalam go czy ma zone...Oburzyl sie i przyzekal,ze nie. No to o co mu do diabla chodzi???# Planuje ze mna pojechac na tydzien do Egiptu na wczasy. No to po co to wszystko?Ostatnio 4 dni sie nie kontaktowal.Dzis zadzwonil.Chce sie spotkac w tygodniu...On mieszka 40km ode mnie wiec nie widujemy sie czesto.No i seksu nie bylo jeszcze nigdy miedzy nami.Jak mam go usidlic?Jak mam go zdobyc? Wiem,ze ma zone,on zaprzecza.Ale ja go chce!!!! Podajcie jakies sensowne rady jak mu go jej odbic?PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość meax
odpuść sobie, same kłopoty mogą Ciebie spotkać Związek z zonatym skończy się Twoją porazką, bedziesz nieszczęśliwa, on wróci do żony, jeśli takową ma

Gość nieszczesliwaxx
Ale ja nie moge odpuscic.Moze bede cierpiec,teraz mnie to nie obchodzi.Prosze,poradzcie tylko jak go skutecznie uwiesc.Prosze! Chce by od niej odszedl.a ona tez jakas walnieta,wie ze on sie ze mna spotyka,a jeszcze chce z nim byc.Czytala moje smsy w jego komorce ze tesknie i kocham i tak dalej.I jeszcze chce z nim byc? Ja go musze miec.blagam,poradzcie cos!

Gość meax
aż tak jestes zdesperowana? za jakiś czas będziesz zdesperowana z powodu jego odejścia do zony.

Gość nieszczesliwaxx
prosze,pomozcie mi jakimis sensownymi radami a nie :odpusc go sobie! Prosze.Jesli ktoras z was byla w podobnej sytuacji i sie udalo,to prosze mi cos poradzic.

Gość nieszczesliwaxx
on nawet nie chce mi powiedziec,ze to jego zona.twierdzi,ze to jego siostra w co nie wierze.mysle nawet ze maja dziecko,bo cos mowi czesto o jego siostrzenicy.choc to nie jest pewne na 100%,ale sama sie domyslam. pomozcie,prosze.

Gość zalozycielkaforum
Dziewczyno!Jak możesz rozbijać czyjeś małżeństwo?Skoro(prawdopodobnie) ma dziecko to chcesz je zostawić bez ojca!Nie rozumiesz tego, że zniszczysz kogoś życie?Aż taka jesteś naiwna?Wyobraź sobie, że Twój ojciec odchodzi od matki dla jakiejś tam dziewczyny. Nie rozumiem Twojego sposobu myślenia. Nie bądź naiwna!

Gość nieszczesliwaxx
czy przeczytaliscie pierwszy moj post? mam w dupie takie cos jak odpuscic go sobie albo ze on ma zone czy dziecko! mam to gdzies. takie jest zycie.a ja pytalam tylko TYLKO o to jak go zdobyc,wiec darujcie sobie umoralnianie mnie.

Gość znóóofffff
pierrdolnieta jestes!! Nie obchodzi cie to ze ma dziecko ?? Suka jestes i juz. mam nadzieje ze kiedys jakis facet kopnie cie w dupe i powie ci prosto w oczy ze ma cie w dupie, ze gowno go obchodzisz. jestes egoistyczna suka!

Gość agnesina
Dziewczyno tu cie nikt nie chce umoralniac tylko otworzyc ci oczy. Facet bezczelnie sie toba zabawil wymyslajac tekst o siostrze. Sama mialas dowod ze z pewnych miejsc nie chce dzwonic ze wzgledu na zone, nie jest z toba szczery, robi uniki...na dodatek ty dajesz sie obluzgac jego zonie a on temu zaprzecza. i czego ty sie chcesz jeszcze chwytac? Robisz z siebie totalna kretynke. Jak chcesz wyjsc z tego z glowa to po prostu go rzuc sama zamiast brnac w taki zaklamany zwiazek.

Gość znóóofffff
ze takie egoistki jeszcze chodza po ziemi - masakra

Gość Alicja czarodziejka
Dziewczyny to jest prowokacja ;)

Gość znóóofffff
mam nadzieje ze to prowokacja, i ze taka wredna, egoistyczna szuja nie istnieje

Gość defrgthj
GG 7496128. piszcie kasia tusk czeka pod hasłem "lubisz seks analny?"

Gość nieszczesliwaxx
istnieje i to nie prowokacja.