Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kenser

Czy jest sens zapraszac na randkę dziewczynę która mi się podoba z charakteru

Polecane posty

Gość Kenser

ale z wyglądu nie robi na mnie wrażenia? Czy jest szansa, że się w niej zakocham czy to w ogóle nie ma sensu?

Gość Anty-alkoholowa
wiesz, miałam dokładnie tak samo tylko o faceta chodziło. W końcu dałam sobie spokój, bo jednak pociąg fizyczny też jest ważny, a on na zdjęciu wyglądał tak odpychająco...Nie łudź się że sie zakochasz nawet będąc w związku oglądałbys sie za innymi

a ja uwazam, ze powinienes sprobowac. Nawet jesli nie fascynuje Cie wygladem to moze oczarowac Cie charakterem, pomyslowoscia, poczuciem humoru, czuloscia.....NIGDY NIC NIE WIADOMO :)

No to ja mam odwrotny dylemat. Czy ciągnąć znajomość z kobietą, która jest fantastyczna z wyglądu, ale za to jej charakter mi nie leży. Na razie się waham ;)

kENSER przynajmniej bedziesz miał o czym z nia rozmawiać a to juz połowa sukcesu. Ja też w moim chłopaku zakochałam sie dopiero z czasem

Gość Kenser
dzieki, chyba spróbuje, nie zaszkodzi

nie skreślaj dziewczyny ... z czasem możesz się zdziwić jak nagle wypieknieje ;) z resztą uroda przemija, a charakter zostaje przez całe życie

Dlaczego skreślasz ją tylko za wygląd? Jeśli się z nią fantastycznie dogadujesz, razem świetnie się bawicie...Czy nie na tym opiera się związek? A wygląd...uroda przemija, no tak! Ale czy nie było by Ci głupio, gdyby ona poszła do kosmetyczki czy wizażystki, która za pomocą paru sztuczek z tuszem czy różem, zrobi z niej ładną dziewczynę? To wciąż będzie ta sama osoba.A Ty ją odrzuciłeś!