Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umka

Jak nie ma Andrzeja z B to już nudno na forum

Polecane posty

Andrzej,jak ciagle zaznaczasz że nie jesteś przystojny to jaka masz samoocenę?;)

dla jednej kobiety mozesz byc brzydki a inna moze sie w tobie zakochac, wszystko jest wzgledne, najwazniejsze co samemu sie mysli o sobie

Ariane, to właśnie mam na myśli ale Andrzejowi trudno jakoś w to uwierzyć.

Gość andrzej w kolko pieprzy
o tym samym :o

z tego wynikaloby ze zadne brzydki koles na swiecie nie ma kobiety, a facetow brzydkich jest bardzo wielu i maja dziewczyny, nie wszystkie kobiety patrza tylko na wyglad, wazny jest charakter , opiekunczosc, poczucie humoru, moze po prostu trafiasz na kobiety dla ktorych liczy sie tylko wyglad, kasa itd ale nie wszystkie kobiety takie sa znam pare z nich i wiem co pisze:)

Kobiety bardziej patrzą na wyglad niz faceci bo dla wielu liczy się zdanie koleżanek po drugie z ładnym facetem fajnie się pokazać bo mozna się nim pochwalić.Zauważyłem że wiele Polek twierdzi że polscy faceci to brzydale,natomiast nie słyszałem ani jednej opinii faceta że Polki są brzydkie Ariane oni dla Ciebie są brzyd ale dla nich musza być ładni;)

pierwszy raz slysze taka opinie powaznie, zawsze myslalam ze to faceci patrza tylko na wyglad a nie kobiety, ja chyba jakies inne kobitki znam bo dla nich nie wyglad jest na 1wszym miejscu, jest wazny ale nie najwazniejszy

\"najpierw musi się zakochać w moim wyglądzie a to nie będzie łatwe\" hmm naprawdę, próbuję sobie wyobrazić faceta, który pisze coś takiego:)

tak charakter, wyglad to pojecie wzgledne jednej lasce podoba sie ten facet innej tamten, gusta sa rozne, wiekszosc tych ktore znam chcialoby opiekunczego dobrego faceta :)

nie kocha się za wygląd, nie oczekuj by dziewczyna się zakochała w Twoim wyglądzie, nie obraź się ale.... to bardzo dziecinne

Gość hjgfff
lepiej nie, bo bedziesz miala koszmary

to się nie opieraj, bo co człowiek to opinia :) z tego co się orientuję to facet powienen być odrobinę przystojnieszy od diabła :) przestałbyś użalać się nad sobą, bo jesteśmy tacy jak o sobie myślimy:) a żeby kogoś uczynić szcześliwym trzeba umieć dawać i mieć co dawać gdy mija chemia:) powodzenia

Nie uzalam się nad sobą, stwierdzam fakt że dla kobiet które znam jestem brzydki Mam samochód który jest stary i się zaczyna sypać ale się nie użalam na to bo to nic nie da żaden nick:bo sugerujesz że miłosć powinna byc bezwarunkowa.

to nie tak, po prostu jak sie kogos kocha to ten ktos jest dla nas najpiekniejszy pomimo swoich wad, jednak nie mozna przekroczyc pewnych granic a milosc powinna byc wzajemna, ktos kto bije jest skreslony

Andrzej nie przejmuj się, nie ty jeden nie masz szczęścia w miłości.