Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umka

Jak nie ma Andrzeja z B to już nudno na forum

Polecane posty

Andrzej Ty to chyba rzeczywiście jakieś puste dziewczyny poznajesz i bardzo dziecinne!

Ukulele nie dziw się:) drugi człowiek jest tylko naszym odbiciem zmienić powinien się on

Kurcze,Andrzej nie wierzę że nikt nie powiedział Ci niczego miłego na temat wyglądu np,że masz ładne oczy,uśmiech itp.A charakter też się nikomu nie podoba?

jej nie o ot chodzilo, troche blednie odczytujesz to co piszemy, wedlug mnie to jak ktos nas potrzega zalezy od nas samych, mam na mysli kontakty damsko meskie, jesli jest sie pewnym siebie swojego wygladu to inni tez nas tak odbieraja a jesli ma sie niska samooocene i za duzo sie narzeka na samego siebie to odbija sie to na kontaktach z innymi

Ukelele a co w tym takiego dziwnego??;) dziewczyny w ogóle rzadziej rzucają komplementami zwałaszcza wobec nieznajomych facetów,przewaznie to faceci nie szczędzą ich wobec kobiet:) Charakter kolezankom chyba się podobał,czasami opowiadały mi o swoich dość osobistych sprawach.

Gość nuka5
pokaż fotkę to ja powiem szczerze cos miłego o twoim wyglądzie:)

Andrzej można i tak, ze skrajności w skajnośc, ale mówię Ci \"świat nie jest zły, xli jesteśmy my\" pzdr

Ariane:akceptuje swój wyglad ale zdaje sobię sprawę z jego niedoskonałosći,chodziłem na basen,do sauny więc czasem inne osoby widziały mnie nagim a mimo to nie wstydziłem się własnego ciała/

Gość nuka5
pokaż zdjecie

wiec nie wiem w czym problem... nie patrz na to co mowia inni, jest tyle opinii ile ludzi, kazdy ma inny gust

acha, hm, wydaje mi sie za po prostu trafiasz na nieodpowiednie dziewczyny ale wszystko jeszcze przed Toba:)

Gość nuka5
pokaż wreszcie to zdjęcie bo chyba się nie wstydzisz

Gość nuka5
to nie powiem nic miłego:D

Gość Betka2
zgadzam sie z Ariane84. najważniejsze,ponoć, to akceptowanie siebie. Skoro, Andrzej, akceptujesz siebie to moim zdaniem jest to połowa sukcesu do spotkania super dziewczyny. A czy dziewczyny nie prawią mężczyznom komplementów? Prawią. :) przynajmniej ja nie mam z tym problemów :)

Gość Andrzej nie żyje
:(

Gość .........L
🌼